Wycieraczki OMEGA A

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siemka! Czy tylko w mojej omedze nie da rady podniesc wycieraczek ??? czy zle ja poskładali na granicy. nie da sie ich postawic w pionie np. gdy chcialbym umyc szybe poniewaz sa one schowane jakby we wnece i przeszkadza maska.
HELP HELP HELP

Pozdrawiam !

Ciesz sie nie tak latwo je wyjac.
hehe

Podnies maske wtedy bedzie latwiej wymienic.

Z tymi wycieraczkami to jest niezły motyw w lecie jak laski sobie dorabiają i roznoszą ulotki po samochodach, kiesyś jedna stanęła przed maską, przyglądała się miejscu "gdzie powinny być" te wycieraczki i poszła dalej

hehe czyli to calkowicie normalne HEH. Uff juz myslalem ze cosik nie tak z moja mesią

Skee u mnie było podobnie
U mnie tez wycieraczki schowane sa to prawda i dobrze ci złozyli na granicy ciekwe czy inne czesci dobrze poskładali
Pozdrawiam

Hehe no wlasnie, wszystkiego to te ch...e dobrze nie poskladali. Swiatelko w srodku ledwo wisi (dotkniesz palcem i wypadnie) nie dziala przelacznik tego swiatelka, polowa podswietlenia nie dziala, abs nie dziala, klime rozmontowali, ale ogolnie to te plastii mnie wkurzaja albo np. ta listwa plastikowa na progu - na niej jest taka gumka leci przez cale auto - to tez odpada

Ok koniec marudzenia.

Wosiu - gdzie i za ile zrobiles takiego bad looka bo mi sie podoba hEHE

i jeszcze jedno nie masz moze w zanadrzu takiej felgi jednej ktora masz na zdjeciach? bo mi wlasnie 1 brakuje ...

Piotr jak zwykle sensownie i do rzeczy!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam

Aby wymienic wycieraczki trzeba przekrecic kluczyk wlaczyc wycieraczki i gdy beda w pionie wylaczyc stacyjke i...do dziela. Pozdrawiam