[OT] Rosjanie znowu sie popisali...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zginelo okolo 150 zakladnikow z czego wiekszosc to dzieci. Widac ze Kreml nie przejmuje sie szarymi mieszkancami Rosji .

[i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i]

W Rosji nigdy się nie liczyli z jednostkami,taka mentalnosć

[*][*][*]

Proponuję wstawiać tylko kropki pisanie o tym jest zbyt smutne

...

[ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ]

[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]

...........

Pościg za terrorystami podobno jeszcze trwa, więc niewiadomo jak to się skończy...

[']

[ wiadomość edytowana przez: michal_k dnia 2004-09-03 16:25:25 ]

jakto 150 ??????? ostatnio slyszalem w telewizji ze maja wszystko pod kontrola i ze wlasnie wyprowadzaja zakladnikow i ze nie wiadomo ile jest rannych

Cytat:
2004-09-03 16:33:56, Samael pisze:
jakto 150 ??????? ostatnio slyszalem w telewizji ze maja wszystko pod kontrola i ze wlasnie wyprowadzaja zakladnikow i ze nie wiadomo ile jest rannych

posluchaj radia....

...

Są 2 możliwości, albo zależało im na katastrofie by móc uzasadnić twardą politykę, albo robili to po wódzie...

Internetowe (moto) forum nie jest miejscem do poruszania takich tematów...
dajcie sobie luzu szkoda gadać...

Wyjasnienie jest inne - po prostu tak "delikatnie" działają tam służby specjalne. U nich ludzi mnogo i 150 to żadne straty.

Cytat:
2004-09-03 19:37:38, Fsoliebhaber pisze:
Internetowe (moto) forum nie jest miejscem do poruszania takich tematów...
dajcie sobie luzu szkoda gadać...

jak narazie to ty sobie kolego daj luzu. To jest tragedia na skale swiatowa i moim skromnym zdaniem nie powinnismy tego przemilczec.

dobra Voy ale nie na łamach forum internetowego
każdy teraz bedzie pisał co by to było gdyby...
jest bezcelowe takie roztrząsanie sprawy nie wiedząc o niej praktycznie nic...
Owszem to jest tragedia na skale światową więc nie traktujcie tej sprawy jak kolejnego wątku o półosi czy skrzypiącej klapie poloneza...
dajcie sobie luz...
Nikt tu nie napisze nic konstruktywnego a stawianie swieczek z nawiasów jest wyrazem bezmyśłenego klepania w klawiatore po to tylko by było "mnie" widać, że to ja jestem taki uważający i przejmujący

Cytat:
2004-09-03 20:14:47, Fsoliebhaber pisze:
...tylko by było "mnie" widać, że to ja jestem taki uważający i przejmujący

akurat nie o to mi chodzilo. A ty jak chcesz to mozesz dalej czytac sobie te watki o polosiach....

Ty chyba najwidoczniej nie rozumiesz o co chodzi...
Stawiaj dalej świeczki
takie pieprzenie od rzeczy (bo wątpie że jesteś w stanie napisać coś ponadto co mówią media) urąga całej sytacji
Takie klepanie na temat tej tragdii nie pomoże ofiarom terroryzmu...
daj sobie luz
Jak jesteś taki przejmujący to zainteresuj sie lepiej jak można pomóc, może idż krew oddaj itp
Ale nie pisz już co by było gdyby.

Czlowieku a czy ja napisalem chociaz jedno zdanie na temat co by bylo gdyby?? Ja poprostu wspolczuje rodzinom ofiar tej tragedii. A cibie prosze juz o nie wypowiadanie sie w tym watku bo pierdolisz glupoty straszne.

Ty nadal nie rozumiesz o co chodzi...

dobrze ze ty rozumiesz...