MotoNews.pl
7 [!!!] SKRADZIONO TRABANCIKA W WARSZAWIE!!! (121274/12) - NT

[!!!] SKRADZIONO TRABANCIKA W WARSZAWIE!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dziś w nocy w Warszawie skradziono Gaciowego Trabanta.

Ktokolwiek widział NIEBIESKIE KOMBI o numerze rejestracyjnym WY 27674 jest proszony o kontakt z Policja pod numerem 997 lub 112 oraz z Kubą pod numerem 0-502 820 746.

Od siebie tylko dodam, ze autko to Trabant 1.3, z LPG, wyglada z tylu jak ruski TIR, ma 4 dodatkowe swiatla [ 2x wsteczne i 2xprzeciwmglowe, w prawym przeciwmglowym zamiast zarowki jest wlew gazu (za kloszem) brak zderzaka z tylu. Wyglad dwusuwa. Trabancik jest dosc mocno "scustomizowany" i przerobiony wg upodoban wlasciciela w srodku. To autko mojego dobrego kolegi, stad prosze Moda o podwieszenie watku!!!

Pozdrawiam!!!

Zdruzgotany el_

[ wiadomość edytowana przez: Góral dnia 2005-10-31 17:36:41 ]
[ powód edycji: podwieszam na dwa tygodnie ]

Cytat:
2005-11-04 10:45:13, el_comendanto pisze:
Witam!!! Maszynka znalazla sie!!! Pokiereszowana,ale jest Jakies sqr............. wzieli ja zeby sobie poupalac troche. Autko wymaga wymiany klap p/t oraz odbudowy instalacji elektrycznej, bo jest porwana i pocieta, bo wszystkie kable sa powiazane do kupy. Ciule nie wiedzieli nawet jak wlaczyc swiatla. Na razie tyle info, bo auto stoi na parkingu policyjnym. Tak!!! Policja go znalazla Tak wiec temat mozna juz "opuscic". Dzieki Wszystkim, ktorzy sie rozgladali el_

Temat zostaje odwiezony

wlasnie mialem wrzucic to info

dzieki

Nie ma sprawy, czytam regularnie tez forum FSOAK

Cytat:
2005-11-04 18:55:49, dcnt pisze:
Nie ma sprawy, czytam regularnie tez forum FSOAK

ales mnie zaimponował.... a ja czytam forum kubusia pouchatka... i jaki to ma zwiazek z łada??

Cytat:
2005-11-05 08:51:30, arsen pisze:
ales mnie zaimponował.... a ja czytam forum kubusia pouchatka... i jaki to ma zwiazek z łada??

A gdzie ci arseniku pisze ze z lada

Watek dotyczy przeciez trabancika, ktorego ktos podwedzil, a na forum FSOAK kolega el_ napisal ze sie odnalazl

dzkoda ze na naszym zapomniał i nie powiedział noc wiecej o okolicznosciach