Kjs w krakowie 7.02 pełna mobilizacja!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej wszystkim .Zapisałem się na 1 kjs w tym roku a tu 8 załóg co jest hej !! Obudzcie się!! bo odwołaja a tak to jest mozliwość pocwiczyć przed niedzielą zgarnać punkty, ustawić sie na samej górze w ynikach (potem jest się czym chwalić ) no i zawalczyć o nagrody. Próby ponoć fajne bedą- szybkie.
Zapisujcie się kto tylko może bo wstyd od jesieni do zimy odwołali u nas 3 kjs-y czyli nie było ani jeednego.......HAŃBA NA 100%
Jak tak dalej pujdzie to ten ak wogóle straci sens istnienia- od pół roku nie moge 3 kjs-ów dorobić .Nie chce mi się w niedzielę do przemyśla jechać juz sie po rzeszowie tłukłem i .......nie chce mi się
Przybywajcie kto chce pojeździć w żywiole i popróbować się !!!!!!

Cytat:
2004-02-05 08:29:55, gryzli pisze:
.......HAŃBA NA 100%
Jak tak dalej pujdzie to ten ak wogóle straci sens istnienia- od pół roku nie moge 3 kjs-ów dorobić .

jak dla mnie to sens istnienia krakowskiego AMK juz od jakiegoś czasu jest wątpliwy ale pozyjemy zobaczymy

miałem w planach start w tym kjsie, ale z przyczyn braku kasy muszę zrezygnować ze startu, ale myślę że od następnego kjsu zacznę się na nich pojawiać regularnie

Ja też bym coś zawalczył, ale brak pilota mnie "uziemił". Chętnie bym pooglądał - wiecie może kiedy i gdzie?

Ja hyba wystartuje bez pilota bo sie rozłożył na zapalenie oskrzeli
KJS na pewno sie odbedzie wczoraj pytałem próby ???? muszę jeszcze zadzwonić bo wczoraj zapomniałem zapytać Jeśli ktoś wie na czym polega rola pilota i robił to już to może pojedziemy razem (kask mam dla potencjalnego pilota) Oczekuję tylko fachowości! (gg 6737204 zostaw wiadomośc jak wróce to odczytam)
Pozdro!

oj Panowie a Wy dalej nie wiecie gdzie próby, trzeba często zaglądac na najlepszy, krakowski portal poświęcony rajdom amatorskim czyli www.rallykrakow.prv.pl info jest od wczoraj

Cytat:
oj Panowie a Wy dalej nie wiecie gdzie próby, trzeba często zaglądac na najlepszy, krakowski portal poświęcony rajdom amatorskim czyli www.rallykrakow.prv.pl info jest od wczoraj

W pełni się zgadzam...

Gdzie, to własnie tam wyczytałem - pytanie kiedy? Żeby być we właściwym miejscu o właściwym czasie

czy ktoś wie, czy odwołali kjs czy nie

Wygląda na to, że się odbędzie - do tej pory zgłosiło się 15 załóg (chyba, że to niewystarczająca ilość ).

Próby odbędą się o godzinach:
1. Pachońskiego 10.55 12.39 14.23
2. Skawina 11.33 13.17
3. Lotnisko 12.16 14.00

Podjadę pokibicować!

dzięki dommel, wykorzystam podane przez Ciebie czasówki

no i na lotnisku znowu sie popisli(organizatorzy)........................................znowu zabrkło chyba budzetu na pachołki i co gorsze z głowka tez u organiztorow nienajlepij ( 0 pomyslu na trase )

Co Wam powiem to Wam powiem ale Wam powiem......Wasza Klubowiczka Magda spisała się w roli pilota!.....na duzego browara jak było....luknijcie na hoge ...w skrócie.... za.... wreszcie w nowym roku cos się podziczyło za punkciki , a przy okazji miło spędziło czas (patrz na towarzystwo) do pełni szczęścia zabrakło miejsca na pudle ale ręczny kusił.... a zimówki wymiekały ( aż mi ich żal-z przodu został tylko środkowy bieżnik-nowe pirelki )
Jednak było warto choćby dla samego doswiadczenia jazdy z Kobietą w roli pilota. Dzięki Magda! Jeśli tylko będziesz chciała, prawy jest Twój
Powodzenia jutro na kreciołku!
Pozdro!!
gryźli

dziekuje gryzli polecam sie na przyszlosc.... staralam sie dzisiaj jak najlepiej pilotowac hehe

Cytat:
2004-02-07 18:32:10, gryzli pisze:
....luknijcie na hoge ...
gryźli

gdzie na hogę

ps. GRATULACJE!

Ta ruda, ta ruda na dworcu w Tuszynie....
Przypomniała mi sie ta piosenka jak podpis zobaczyłem
Nooo i wyszło Ci!
Pozdro!!

Prezes! Widziałes to juz napewno forum - kjs 7 II

ps. sprawa sie rypła
Powodzenia jutro!