Dzisiejszy supersprint w Będzinie fotorelacja...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Byliśmy wraz z Alexem126. Załóg było ok 35. Trzy przejazdy, dotrwałem do dwóch (zimno było). W większości startowały SC, CC, było kilka maluchów - pierwsze skrzypce zagrał rafałmaxi Ostro jeździła ekipa TRS. Nie znam dokładnie czasów ale rafalmaxi i TRS krecili najlepsze czasy.
P.S. Super by bylo gdyby Krakow zajrzal na takiego kreciola co nieco powykrecac. Impreza odbyla sie juz drugi raz i napewno bedzie odbywac sie cyklicznie.
Ponizej kilka fotek

Trasa była rewelacyjna, głownie jesli chodzi o konfiguracje no i zdecydowanie zbyt dziurawa. Mimo niskiej temperatury nie było lodu jedynie błoto pośniegowe w niektórych miejscach. Ja nie mialem zimówek, navigatory swietnie trzymały i na 2 i 3 udały mi sie wykrecić najlepszy czas w klasie 126p a piersza nieźle zwalilem niestety. Konkurencja w klasie maluchow nie dopisała bo startowało tylko 5 kaszli. Gratulacje dla zwyciezców!!

PS zdjecia fajne, na drugi raz rob wiecej zdjec "w akcji"

fajna ta tablica rejestracyjna(ST 1800

pięknie tylko pozazdrościc imprez i furek. pozdro i obyscie sie dalej ganiali z dobrymi wynikami.

respect

qrcze szkoda ze fotki na kiepskim serwerze bo juz nic nie widac

Ciekają maluszki niemiłosiernie! Wspaniała impra ( przynajmniej tak mi się wydaje ). Oby więcej takich!

Ja tam widze
A na jaki dac zeby bylo u ciebie widac? bo ja tylko na taki umiem
Cytat:
2004-01-19 13:05:52, lukaszc pisze:
qrcze szkoda ze fotki na kiepskim serwerze bo juz nic nie widac

tak wlasnie powinien wygladac udany weekend

a clio merasińskiego tylko pozowalo czy tez startowalo?

Pan M. nie zaszczycił nas niestety swoja piekielnie skuteczna jazda...

Moze mi ktos powiedziec co mam zrobic zeby zobaczyc te zdiecia bo jestem bardzo ciekawy co mnie ominelo

yyy - nic, powinny sie wyswietlic. jak dalej nic z tego wejdz na http://black126p.republika.pl/supersprint/ i sciagaj pojedynczo.

Cytat:
Pan M. nie zaszczycił nas niestety swoja piekielnie skuteczna jazda...

heh

mam filmik z tej imprezy tzn ja i mój maluszek w akcji komu wysłac i jak ok 10 mb

moze ja jakiś dziwny jestem... ale sie zapytam o tego białego malca z poszerzeniami... czy te poszerzenia które oferuje Qba będą takie jak u niego?? moze najlepiej jakby Qba opowiedział, bo mamy tu gotowego malca z czymś takim...

Sorki ze w tym temacie o takich "bzdurkach" ale nie wiem gdzie miałbym to umieścić...

http://www.maximum.proaxer.com/wyn/rallysprint-I.xls
tutaj sa wynik

rafalmaxi: laduj film gdzies na jakis serwer i daj ludziom poogladac, chetnie spojrze na wyczyny potworka

ale jaki?? serwer

pogadaj ze spiderem niech go gdzies wrzuci i daj po prostu linka zeby mozna bylo sciagnac

No dalej bo ja zaraz sie nie doczekam

Się nie posikajcie , bo będe musiał po Was sprzątać...

Fotki super!! Szkoda tylko, że u Was jak pojawi się 5 maluchów to mało!! U mnie 5 kaszli to raz do roku się zbierze i to przez przypadek z reguły. Napawde szkoda a rajdowanie z autami innej generacji nie niesie już takich przyjemności jak możliwość porównania swoich umiejętności i swojego maluszka z innym maluch driverem
Rafalmaxi!! Ślij filmik na: simon.wrc@wp.pl[addsig]