| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2004-01-28 22:11:49 No patrz, a zielonego liścia na ładzie nie miałeś - to ty incognito jeździłeś A tak na poważnie to gratuluje wyczynówm, tylko nie podoba mi sie to zwanie po tym jak komuś przyłoiłeś w auto!!!! Postaw sie na miejscu właścicela auta w które pierdyknąłeś! No ale i tak gratuluje prawka. Ja mam dopiero prawko od 6 lat, wiec chyba dosc krótko w porównaniu z kolegami klubowymi, ale myśle ze ogłady już nabrałem. Prawko zdawałem 13 listopada w piątek (zdałem za 2gim razem). Odebrałem 18 listopada i pojechałem w pierwsza samodzielną trasę oczywiście Ładną w gigantycznej śnieżycy |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2004-01-28 22:26:36 U mnie idzie 3 rok,odkąd mam prawko.Tak jak Leszek,zdałem za drugim razem.Jak odebrałem prawko to nastepnego dnia w trase pojechałem(jako 17 letni dzieciak Po jakichs dwóch -trzech tygodniach i wyjazdach w trasę zaczałem sie przyzwyczajac pzdr |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-01-28 23:18:38 kurde, a u mnie juz 10 rok minal....
ale ten czas leci. no to Wam powiem: testy za ... uwaga piatym czy szostym razem (nie pomne), ale glownie dlatego, ze bralem je na logike a nie kulem na pamiec, jak wszyscy, w dodatku nauczylem sie jedynie przepisow, testow przed zdawaniem nie widzialem na oczy... a jazda za pierwszym. uczylem sie jezdzic na prawdziwym samochodzie, kredensie. Nie to, co punto ze wspomaganiem.... widzialem obecny placyk.... pestka. wiele latwiejszy...ale bezpiecznej jazdy z glowa i tak nadal nie ucza... |
Yanosik ŁADZIARZ ![]() Lanos Schneidemühl | 2004-01-28 23:40:02 Aha, i egzamin zdałem za pierwszym razem , bez większych problemów Pozdro Janosik |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2004-01-28 23:55:41
No to Miły powodzenia Ci zycze jak ja zdawałem,oprócz mnie nikt nie zdał z mojej grupy.nie widziałem jak jeździli,źle czy dobrze,ale teraz bez łapówki,to za pierwszym razem zdaje jakies 30% zdających.taka prawda.nie wazne czy jedziesz poldkiem,df,czy micrą(wspomagania nie ma).jak zechce to i tak cie obleje. pzdr |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2004-01-29 00:32:16 Jezeli juz tak wszyscy pisza do mandatach i stluczkach to i ja coś dodam.
Jedno upomnienie (plus 20 zł na wódke No i raz przygrałem w dupsko foda mondeo, bo sie ociągał |
OLO ![]() 105L/125/125k/126S/1 ... Wawa | 2004-01-29 00:35:51 łał - kolejny temat w który każdy sie wpisuje ale którego nikt nie czyta ----------------- "Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz. To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat. Fiacior mój to jest to, kocham go..." |
raski SYMPATYCZNY GOŚĆ W124 230TE i BMWe38 ... gdzieś na lubelskim zadupiu | 2004-01-29 13:19:34 No to i ja sie pochwale
prawko mam lat 8, kilometrów nastukanych coś koło 120 tys. (może i nie dużo, ale własne autka mam od 3 lat). Przez 8 lat az do poprzedniego czwartku punktów, 0 mandatów 0 stłuczek 6 aktualnie punktów 6, mandatów 1 - 200pln, stłuczek 7 Oby tak dalej. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-01-29 15:28:06 kurde, a u mnie juz 10 rok minal.... ale ten czas leci. no to Wam powiem: testy za ... uwaga piatym czy szostym razem (nie pomne), ale glownie dlatego, ze bralem je na logike a nie kulem na pamiec, jak wszyscy, w dodatku nauczylem sie jedynie przepisow, testow przed zdawaniem nie widzialem na oczy... a jazda za pierwszym. uczylem sie jezdzic na prawdziwym samochodzie, kredensie. Nie to, co punto ze wspomaganiem.... widzialem obecny placyk.... pestka. wiele latwiejszy...ale bezpiecznej jazdy z glowa i tak nadal nie ucza... widze, ze sie chwalicie, to i ja tez... -mandaty... hm... kilka ich bylo, nie liczylem... wszystko za predkosc i chyba z jeden za olanie zakazu postoju... -do tego dwa wieksze dzwony i kilka malych, sprawca bylem RAZ, z gapiostwa. -zajezdzone: syrena, trabant, polonez i maluch. ile najzezdzilem - nie wiem. ladna zrobilem juz z 50.000 spokojnie. Przebiegu jakos nie licze.... ale moozna przyjac, ze robie ze 30.000 rocznie, moze i wiecej... SPrawdze, ile miesiecznie i pomnoze, to napisz [ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2004-01-29 21:05:21 ] |
dorsio Puławy | 2004-01-29 15:52:47 Ja mam prawko już ponad cztery miesiące. Przez ten cas nie jeżdziłem zbyt często, dlatego nie miałem jescze żadnych przygód.
Ale pamiętam, że przy pierwszej jeździe bałem siętroche wyprzedzać, bo jeszcze nie wiedziałem co Lada potrafi |
Franc SYMPATYCZNY GOŚĆ była 2107, teraz Gol ... Gdańsk | 2004-01-29 19:19:28 a zapomnialem do moich osiagniec dodac ze Lublinem skosilem znak "STOP" ktory stal na chodniku |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-01-30 02:37:08 Gratulacje Franc ! Ja powoli zblizam sie do konca drugiego i zarazem... ostatniego roku |