Menu na stronie klubowej i FTP

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jestem sympatykiem Łady i codziennie czytam wasze forum.
Chciałbym was zapytać dlaczego gdy wejdę na stronę klubową clublada.of.pl nie wyświetla mi się menu startowe?
Z lewej górnej strony jest tylko napis start a pod nim dwie płaskie strzałki.Czasami udaje mi się wyświetlić ,ale bardzo rzadko i nie wiem od czego to zależy.
Może to sprawa ustawień przeglądarki w menu narzędzia,opcje internetowe,zaawansowane?Może coś tam należy włączyć /wyłączyć?
Na stronie klubowej są też książki napraw w formacie pdf o klasykach które od długiego czasu są "chwilowo" niedostępne.Zbieram materiały o Ładzie i chętnie bym je sobie ściągnął.
A może ktoś podesłałby je mi na maila?Byłbym bardzo wdzięczny.
I jeszcze sprawa klubowego ftp-a.
Kiedy staram się wejść na jego adres to dostaje informację, że nie mam uprawnień.Raz udało mi się na niego wejść kiedy Bania dał w poście bezpośredniego linka do swojego filmu.
Jeśli ftp nie jest zarezerwowany tylko dla klubowiczów to poproszę o instrukcje.
Chętnie obejrzę filmy ze spotów w lepszej jakości niż na str klubowej.
Pozdrowienia. Sylwek z Tarnobrzega.

Sorry nie podałem adresu.
ss.tbg@xl.wp.pl

CZeść Sylwek- Menu na klubowej długo się czasem wczytuje - może w tym problem ,że nie mogłes się na to doczekać????
Bo na pewno chodzi
Pozdrówki
Paweł

u mnie objawy są takie jak u Sylwka. pomaga klepniecie na jakąś fotkę i przejście na inna stronę. wtedy menu się pojawia

wina niewczytującego się menu leży tylko i wyłacznie po stronie przeglądarki U mnie na IE 6.0, zainstalowana "maszyna" javy jeszcze nie miałem z nim problemów. Zresztą właziłem na stronę jeszcze z kilku innych miejsc i nie odnotowałem jakiegoś problemu

dziwne, ale ja tez nie mam problemow.
a zazwyczaj jesli ktos mial problemy ze strona czy forum, to wlasnie ja.

U mnie czasem ten problem również występuje. Z reguły wystarczy nacisnąć "Odśwież" i jest po problemie!

Dzięki za odpowiedzi.
Jeżeli poczekam dłużej lub kliknę odśwież to rzeczywiście przeglądarka pobierze chyba 24 elementy,lecz ja dalej ich nie widzę. Co to jest ta "maszyma Jawy" bo ja się w tym nie orientuję?
Widzę tylko napis start w lewym górnym rogu i jeśli w niego kliknę prawym przyciskiem myszy to rozwija mi się pasek z Micromedia Flash Player. Może on jest potrzebny a ja nie mam go zainstalowanego?
Czy moglibyście mi wytłumaczyć jak to jest z dostępem do klubowego FTP?Albo jeszcze lepiej podać w poście bezpośredni link do niego,bo już raz tym sposobem udało mi się tam wejść.
Pozdrowienia .Sylwek z Tarnobrzega.

Witam
wejdz na www.java.com, znajdz freedownload i zaintaluj maszyne javy, na wszelki wypadek wejdź na stronke www.macromedia.com i stamtąd zainstaluj flash player i na wszelki wypadek shockwave player, i znikną Twoje problemy ze stronka, jesli chodzi o ftp, w intrernet eksploder wywołaj adres ftpa, wyskoczy Ci bład o braku dostepu, znajdz w menu u góry z lewej : zaloguj jako: wpisz lada, hasło lada i gotowe.
Powodzenia

Dostałem się do FTP-a i właśnie ściągam filmy ze zlotu w sulejowie. Za jakieś 3 godziny będę mógł sobie pooglądać.Dzięki za porady.
A ze stroną klubową też sobie poradzę,czasami mi wyświetla a czasami nie.
Pozdrowienia. Sylwek z Tarnobrzega.

Zainstalowałem maszynę javy i jak ręką odjął.Stronka chodzi super.
Obejrzałem filmy ze spotów (całą noc je ściągałem) i muszę wam powiedzieć ,że jak jest fajna pogoda to zabawa na spocie jest przednia.
Dzięki za porady.Myślę, że niedługo do was dołącze.
Pozdrowienia.
Sylwek z Tarnobrzega.