Dzień napraw i wymian

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Od rana robię coś z autem, najpierw naprawa chłodnicy a teraz jestem już po wymianie oleju silnikowego, filtrów, świec i dodatkowo uszczelki pokrywy zaworów - 2 świece były zafajdane olejem. Mam spokój z takimi wymianami do późnej jesieni

Cześć

Ja tez mam kilka rzeczy do zrobienia, ale z tego powodu, ze nie mam za bardzo możliwości, by nie siedzieć na mrozie, to wstrzymam sie do wiosny Wtedy będę miał spokój z takimi naprawami, do przyszłej późnej wiosny

Pozdrawiam.
Paweł.

HenBas....to co zrobiłeś ze chłodnicom ? ...jaki decyz podejmnąłeś ??

Boguś !
Temata chłodnicy rozwionzana, decyz zapadnoł z samego rana
Na Józefowskiej Street dopuścili sie skutecznego remonta, o czym informacyja poszła w temacie "Cieknonca chłodnica"

Cytat:
2004-02-17 23:04:12, HenBas pisze:
....o czym informacyja poszła w temacie "Cieknonca chłodnica"

No tak...jak zwykle cuś przegapiłem ....zadżumiony taki jezdem prawie non stop od początku 2004, że szkoda gadać. ....może to dlatego, że przestałem palić ??

O, to widzę Boguś, że nie jestem sam. Też nie jaram, ale dopiero od miesiąca (czytaj od chwili kiedy kupiłem esperaka). Łącze się w bólu i życzę wytrwania.

Eee tam przestańcie z tym niepaleniem - PRAWDZIWI TWARDZIELE NIE BOJĄ SIĘ RAKA !!!!

....niepalący od 5 lat....

[ wiadomość edytowana przez: Grzegorz dnia 2004-02-18 08:58:38 ]

Akuratnie raczek to mnie nie straszny. Głównym powodem były finanse - przepalałem z żoną dokładnie tyle, ile teraz płacę miesięczną ratę za esparaka
Chociaż w sumie to już chciałem rzucić, bo wkur......... mnie, że jestem "ścigany" przez niepalących i ich zakazy.

Ja się dopiero wkur... jak fajki będą po 2 ełura, a to nastąpi już wkrótce - no chyba, że wschodni bracia nas poratują, bo strefy bezcłowe już chyba nie

Cytat:
2004-02-18 09:11:47, piotr-ek pisze:
Ja się dopiero wkur... jak fajki będą po 2 ełura, a to nastąpi już wkrótce ......

To też miałem na uwadze, rzucając .