Ale koszmar !!!!:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kurcze, ale mialem koszmarny sen dzisiaj.
Snilo mi sie ze pojechalem Lada do kolegi na Orunie (najgorsza dzielnica w Gdansku) , zostawilem Lade pod domem i poszedlem do mieszkania, gdy po paru godzinach zszedlem do samochodu ujzalem otwarta maske i bagaznik, podszedlem i co widze, ktos mi ukradl cala instalacje LPG razem z butlą.
Normalnie koszmar, jak sie obudzilem podszedlem do okna zeby zobaczyc czy Lada stoi calo
Moze wy tez mieliscie kiedys jakis sny z waszymi Ladami??

[ wiadomość edytowana przez: Franc dnia 2004-02-01 10:57:08 ]

Mi sie raz śniło że ukradli ładę.

To objaw znznego schorzenia nazwanego przez radzieckich uczonych ładofilia maligna . Niedawno miałem też sen, że tracę swoją ładę . Zacząłem zamykać samochód...

Cytat:
2004-02-01 10:00:27, Franc pisze:
Snilo mi sie ze pojechalem Lada do kolegi na Orunie (najgorsza dzielnica w Gdansku) , zostawilem Lade pod domem i poszedlem do mieszkania, gdy po paru godzinach zszedlem do samochodu ujzalem otwarta maske i bagaznik, podszedlem i co widze, ktos mi ukradl cala instalacje LPG razem z butlą.

Franc, a może Twoja Ładzianka nie lubi po prostu jeżdzić na gazie i działając na Twoją podświadomość prosi abyś częściej nakarmił ją porządnym jedzonkiem, znaczy się benzynką

Pozdrawiam
Andrzej

Cytat:
2004-02-01 15:58:06, andrzej_krakow pisze:

Franc, a może Twoja Ładzianka nie lubi po prostu jeżdzić na gazie i działając na Twoją podświadomość prosi abyś częściej nakarmił ją porządnym jedzonkiem, znaczy się benzynką

Pozdrawiam
Andrzej

Andrzeju, moja Ladna dostaje benzynke codzinnie na sniadanie, bo przeciez przy mrozach na benzynce odpalam, ale kto wie, moze ona nie chce gazu, ale mnie na jazde na benzynie nie stać.
Pozdrawiam.

mnie sie niedawno snilo, ze zamienilem sie na auto z jednym z klubowiczow.
i potem strasznie zalowalem, ale on nie chcial sie zmienic z powrotem. Ze snu nie pamietam, kto to byl, ale auto to wisniowa siodemka a "klubowicz" z mojego snu mial okulary. ale kto to byl?

Ktory sie przyzna???
a jakbuym sie chcial z kims na auta zameniac, t przypomnijcie mi prosze moj sen z konca stycznia

Hehehe, mi sie snilo ze mi ktos silnik ukradl!
Normalnie szok!!- straszny koszmar to byl!
pozniej chodzilem gdzies po jakiejs hali i szukalem po jakis magazynach mojego silnika!!!!!!
Niby sie znalazl, ale go schowlai przedemna i nie ..aaa normalnie takie pierdoly ze szkoda pisac!
Gorzej bo czasem sny sie sprawdzaja- ale czasem sprawdzaja sie na odwrot!!!

Hihihihi chcialbym miec sen ze ktos mi Łade ukradl to nie byl by koszmar (Zart)

No tak Fazi - pewnie bys jeszcze chcial zeby Ci zlodziej na zamiane zostawil jakiegos merca albo BMW
Mi tez sie pare razy snilo, ze mi ukradli Lade - to takie pozostalosci po stracie pierwszego auta czyli malucha brrr okropienstwo i smutek - tak fajnie byl stuningowany i swietnie sie nim jezdzilo...
Oby sie nikmomu takie koszmary nie spelnily !!!
Pozdrawiam !

Kazdy czasem ma jakies głupie sny a strata żeczy w które jest włożone troche serca-pracy jest lekkim szokiem nawet jesli to tylko sen, nie życzcie sobie panowie kradzieży bo potem można żałować wrazie gdyby coś sie takiego naprawde stałon