Używane opony

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
jak w temacie : poszukuje adresow w wawie z firmami handlujacymi uzywanymi oponami
dzieki

[ wiadomość edytowana przez: Zoltar dnia 2004-02-01 21:08:08 ]

A ta warsiafka to jakaś wieś? Gdzie ona leży? Zapewne w Suwalskim, albo w Bieszczadach.

PS. Modzie - zmień temat, bo kolega nigdy nie kupi "urzywanych" opon, gdyż nikt ich nie ma.

[ wiadomość edytowana przez: piotr-ek dnia 2004-01-27 11:02:22 ]

Tak lepiej zmien temat bo kolege poloniste razi - przykro mi na nastepny raz zeskanuje zaswiadczenie o dysleksji a tak pozatym nie wiem czemu chciales obrazic ludzi z bialostockiego czy suwalskiego - olkusz -intelektualna stolica swiata - uklony
pozdrawiam

A-M
Piotr-ek to taki nasz forumowy zrzeda zawsze tak ma... trzeba sie przyzwyczaic

Więc po kolei
1.Nie interesuje mnie czy jesteś dyslektykiem czy dyrektorem... i nie czepiałem się Ciebie, a prosiłem moderatora o zmianę tematu.
2.Olkusz to największe zadupie między Krakowem a Stalinogrodem - i nie wymyśliłem tego na poczekaniu, tylko wiem o tym od chyba 15 lat. Gdyby nie Trakt M.Pola to gołębie z Krakowa latały by srać do Olkusza, żeby nie brudzić u siebie.

wybaczcie, ale mnie jakoś nie przekonują wszelakiej masci dyslekcje i dysgrafie...
Za tzw. "moich czasów" nikt nie posiadał takowych...
Pozdr.

chyba zeszliście z tematu panowie............

Za czasów mojej podstawówki (podczas III wojny) jeden kolega cierpiał na... jakby to nazwać... dysczytanie. Poprostu nie potrafił czytać. Teraz to chyba szczepią na to, bo nie słyszałem już o tej przypadłości.

pyrekcb dzieki bardzo mi pomogles
na przyszlosc jakbys mogl to czytaj tematy a potem sie wypowiadaj
a tak swoja droga ciekawe kiedy byly te twoje czasy

Cytat:
2004-02-02 06:56:13, A-M pisze:
a tak swoja droga ciekawe kiedy byly te twoje czasy

Moje były jak napisałem za czasów III wojny.

Ja Was pogodzę.
Jak wypiję kilka butelek środka odstresowującego w płynie, to też nic nie przeczytam, nie napiszę, a czasem zanika mi zdolność mówienia...

Cytat:
2004-02-02 10:46:56, DeeJay pisze:
Ja Was pogodzę.
Jak wypiję kilka butelek środka odstresowującego w płynie, to też nic nie przeczytam, nie napiszę, a czasem zanika mi zdolność mówienia...

Znaczy 10 Warek ?

Cytat:
2004-02-02 12:02:28, Zoltar pisze:

Znaczy 10 Warek ?

Dębowe - długo warzone....

Ale szybko spijane...

piotr-ek dlatego ciebie nie pytam

a skoro nikt mi nie chce nic poradzic w sprawie tematu postu to proponuje uznac temat za zamkniety - bo i tak nic ciekawego ta dyskusja nie wnosi i proponuje za DeeJay kilka butelek środka odstresowującego w płynie to chyba bedzie zdrowsze rozwiazanie dla wszystkich
pozdrawiam