MotoNews.pl

Pierwsze fotki mojego Malca

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W profilu pierwsze i najaktualniejsze foto mojego pojazdu, wszystko w trakcie prac nad silnikiem, na fotkach widac koło zamachowe powiem że wazy 3,5 kg głowica zjechana o 2 mm, reszta w moim opisie. Prosze o ocene wiem ze wyglada jak zwykły el tak ma być!! Najwazniejsze jak bedzie jeździł. Wiem ze brakuje glaby jakiś ładnych kółek ale to wszystko bedzie z czasem!!

Cytat:
2004-02-02 22:12:29, Rutkus pisze:
W profilu pierwsze i najaktualniejsze foto mojego pojazdu, wszystko w trakcie prac nad silnikiem, na fotkach widac koło zamachowe powiem że wazy 3,5 kg głowica zjechana o 2 mm, reszta w moim opisie. Prosze o ocene wiem ze wyglada jak zwykły el tak ma być!! Najwazniejsze jak bedzie jeździł. Wiem ze brakuje glaby jakiś ładnych kółek ale to wszystko bedzie z czasem!!

Zlituj sie , chociaz kołpaki zdejmij

Seria elegant
W przypadku malców bardzo często ładniejsza niż "tuning".
Ładny kolorek

Cytat:
2004-02-03 14:08:49, Art126 pisze:
Seria elegant
W przypadku malców bardzo często ładniejsza niż "tuning".
Ładny kolorek

juz nie taka seria, ma przecież białe tarcze zegarów ładny kolorek... szkoda bybyło takiego jakby się pojawiła na nim korozja... a to niestety łapie większość ELek...

zajrzyj do mojego profilu podobny gust chyba mamy:]

To wszscy mamy podobne guściki.. dobra seria nie jest zła... zapraszam do mojego profilu... aha... i kołapczki też kiedyś miałem, ale zdjołem bo się chłopaki ze mnie śmiali

Bardzo ładny maluszek
A co to za szyberdach?Zaciekawiło mnie toto:
"szyberdach z uszczelki"

[ wiadomość edytowana przez: kaovietz dnia 2004-02-03 19:19:11 ]

Cytat:
2004-02-03 17:34:30, Kuner pisze:
... bo się chłopaki ze mnie śmiali

śmieją się do dzis
zartuje
chyba większość z nas ma "podobne guściki" co do wyglądu naszych samochodzików... ja narazie w profilu zdjęc samochodu z zewnątrz nie mam ale myśle ze niebawem się ukażą...

No nie każdy ma taki gust jak Wy , ale prwadą jest że seryjny maluszek też ma swój urok! a teraz już coraz żadziej widuje się w pełni seryjne maluszki w bardzo dobrym stanie... .

a ja chce własnie takie kołpaki.
p. s ma ktoś w klubie jeszcze bagażnik dachowy? taki oldskulowy z aluminum. wkurza tylko jak trzeba snieg zgarnąc z dachu

Cytat:
2004-02-03 19:26:26, Putin pisze:
a ja chce własnie takie kołpaki.
p. s ma ktoś w klubie jeszcze bagażnik dachowy? taki oldskulowy z aluminum. wkurza tylko jak trzeba snieg zgarnąc z dachu

yyyy.. zartujesz sobie z nas ?
bo jeśli nie to ja mam kołpaki i moge Ci je dać o ile bedziesz kiedyś w wawce... a taki bagażnik niedawno widziałem u kogoś znajomego w piwnicy

Ja mam takowy bagażnik dachowy za grosze do puszczenia. Natomiast EL seryjny do bólu. Przynajmniej przydałoby się listwy ściągnąć. Szyberdaszek pomysłowy. Białe zegary ładne. I zadbany. Wiadomo ... gleba i alufele.

Jak juz pisałem beda inne fele, jak bedzie kasa narazie są takie a kołpaki zostana bo felgi sa w odstraszającym stanie. Co do wygladu to ma tak wtygladać, z zewnątrz niebedzie duzych zmian. A co do uszczelki na dachu to juz jest na swoim miejscu w silniku Dzisiaj skończyłem składać silniczek, i mam nadzieje że seria to bedzie tylko z wygladu. A moim celem jest odjechanie wielu mocniejszych aut, z pozoru seryjnym malcem W moim malcu silnik ma być żyleta, reszta niepozorna!!

Dlatego mój wyglada jak wyglada...
licza sie osiagi ( jak nie ma awarii )

A chociaż glebcia i jakieś białe "olampowanie" ??

Gleba owszem kiedyś bedzie falgi taz sie jakies znajda, a co do lamp kiedyś chciałem ale teraz zrobuiło sie to powszechne i narazie pozostane przy seryjnych, nastepne wydatki to obrotomierz, później bede myślał!!