Oceń swoje auto

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Wszystkich!
To moje pierwsze wystąpienie na forum. Nie "udzielam się" za bardzo, ale tym razem już nie mogłam wytrzymać.
Myszkując sobie po Motonews w rubryce "oceń swoje auto" znalazłam TYLKO cztery wpisy dotyczące Łady i to niezbyt pochlebne (szczególnie 2105 i Samary)! Zobaczcie sami. No i jak my wyglądamy jako klub tutaj rezydujący? Panowie do roboty!! Ja też się tam wpiszę, ale nie chciałam być pierwszą-wyrywną.
Pozdrawiam Was serdecznie
Aneta
PS I nie gniewajcie się strasznie na mnie, że "się rządzę", bo ja tak niechcący ...

ja już Anetko ze dwa dni temu oceniłem pozytywnie (wcale nie przesadzając)moją ładziankę i też myślę że trzeba ruszyć z ocenami. chociaż i bez tego wiadomo, że łady są b. dobre.

zaraz nadrobię zaległości

ja już nadrobiłem...

Cześć Aneta!
Wszelkie inicjatywy klubowiczów w tym bardzo sennym (jak widac na forum)okresie zimowym są mile widziane . Ja też nadrobię bo nawet nie wiedziałem ,że jest taka ankieta!
Wypełniałem już podobną na stronie www.gratka.pl
Pozdrawiam
Paweł

Cześć klubowiczko
Po przeczytaniu Twojego postu wziąłem się od razu do pracy i jestem już po, tzn. oceniłem swój samochód.
Przesyłam pozdrowionka.

Ja też już oceniłem!

czas najwyższy, Panie Prezesie, bo już chciałem napisać...: A FE!!

dopiero co wygrzebalem sie z remontu mieszkania....mam nadzieję że mi wybaczysz . Wszystko nadrobie ...z nawiązką

no nareszcie ruszyły oceny naszych ładzianek. można było odnieść wrażenie, że nie doceniacie ich

Widzicie ile potrafi kobieta, jeden krótki pościk a męska część klubowiczów wzięła się do roboty. Byle tak dalej Anetko. Pozdrowionka.

nie ma co - kobieta potrafi

Nawet nie wiecie jak mi miło, że jest odzew od tylu Klubowiczów na mój skromny i nieśmiały pościk! Ocenę mojego autka już też wpisałam - tak jak obiecałam.
Jak to fajnie być w Klubie ...
Pozdrawiam Wszystkich

pewnie, że fajnie jest być w klubie.
też pozdrawiam.

a dlaczego moi Mili nie podpisaliście się?? Aneta chyba też o tym zapomniała.
oceniajcie dalej jak na razie tylko 10 osób się pokusiło

Cześć Lewy
Nie podpisałam się wcale nie dlatego, że bawię się w konspirację. Po prostu z komputerem jestem mocno na bakier i nieopatrznie wcisnęłam "Enter" podczas wpisywania komentarza i program uznał, że zakończyłam ocenę i się zamknął. Szkoda, że nie da się tego edytować i poprawić, bo nie skończyłam. Moja wina, ale nic na to nie poradzę, że komputery mnie nie lubią

Jak wejdziesz w swoja ocene to jest
taki czerwony link "Edytuj ocenę"

pozdr.

Daemon - co ja bym bez Ciebie zrobiła? Zginęłabym marnie!!! Jest czerwony link. Rzeczywiście. Dopiszę ocenę w poniedziałek i poprawię się na przyszłość.
Miłego weekendu Wszystkim

bardzo podobają mi się oceny bez podpisu i uzasadnienia...
albo wypowiedź:
skrzynia biegów: nie zsynchronizowana z silnikiem
bez komentarza...

Witam

Ja juz wpis mam za sobą narazie 1 niva