Pozdrowienia z NY :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wlasnie po dluugiej podrózy dotarlem do NY zeby nie "marnowac" tutaj czasu bede co jakis czas wysylal wam jakies ciekawe motoryzacyjne fotki z ameryki
jak jestem tu dopiero 2 godziny tak juz widzialem kilka ciekawych okazow zarowno klasykow jak i typowego amerykanskiego wiejskiego tuningu
pozdro trzymajcie sie jestem tu z wami caly czas. tylko 6 h wczesniej

Pozdro z Krakowa Nie zapomnij o Fiatach w tej Hameryce i o Furiatach Trzymaj się tam jakoś i przysyłaj nam tu jakieś ciekawe fotki . Powodzonka . Piotrek.

Pozdro DEJTA !!!!

jak tylko znajde tu jakiegos fiata to zrobie fote... chociazby to bylo punto...

no no. ja prosze fotki aut z lat 1975-1988 czyli jak najwiecej katow prostych a jak w ameryce z dziewczynami?? jest sie za czyms ogladnac??

pozdrooooo ajjjjjj

Ta, większość pewnie wyhodowana na McD itp, słowem same laseczki, kultura fitness itd .
BTW - jak przeliczamy składke przy płaceniu w USD?

Cytat:
2005-06-30 00:08:50, goorek pisze:
no no. ja prosze fotki aut z lat 1975-1988 czyli jak najwiecej katow prostych a jak w ameryce z dziewczynami?? jest sie za czyms ogladnac?? pozdrooooo ajjjjjj

tu wszystkie fury wygladaja jakby mialy 20 lat nie no zarcik

co do lasek to tylko polki sa ladne, amerykanki maja grube dupy

Dejta ty Pamietasz??

Cytat:
2005-06-30 00:08:50, goorek pisze:
no no. ja prosze fotki aut z lat 1975-1988 czyli jak najwiecej katow prostych

to dla mnie jeszcze rozszerz zakres i zaczynaj o 65r

Dejta , jak znajdziesz chwilkę , to możesz się bryknąć do OHAJO , zresztą sam posiadasz Mirkę , więc rozglądaj się za Fiatem Brava Mirafiori , był kiedyś na eBay'u.... A byłoby jeszcze sympatyczniej , gdybyś tam kupił jakąś gazetę z ogłoszeniami... wiesz , jak u nas Auto-Bit i podałbyś nam jej adres www , to można by było coś polookać ... W każdym razie miej oczy otwarte , bo tam powinno być dużo Fiatów 124 i Iksów : >>>Przykład<<<< , Pozdro. Piotrek.

łooooooo was porozrzucało po tym świecie... Dejta w NY (uwazaj na nigersów, w czasie ucieczki niech moc w nogach bedzie z toba ) Borys na Cyprze... jeszcze kuna matata brakuje "pozdrowienia z Japane" to juz w ogole załamka

Wczoraj widzialem z daleka cos co wygladalo na jakiegos fiata, tylko jechał zbyt szybko i nie przygladnalem sie dokladnie.

Ps. Slyszalem, ze Widynek wyjezdza do Kambodzy wiec ...

pozdrowienia z wwa wam sle

dzieks
moje kolejne spostrzezenie dot. samochodow - wszystkie volkswageny maja silniki vr6

silniki V8 wydaja niesamowity dzwiek....

niektore laski nie maja grubuch dup (bardzo mnie to cieszy)

niektore laski nie mieszcza sie do autobusu...

niektorzy kolesie nie mieszcza sie do metra...

generalnie jest spoko

ps. nie wiem czy slyszeliscie w telewizji o takiej lasce co pracowala u roberta deniro (ponoc go okradla a on wytoczyl jej sprawe) - to moja sasiadka - mamy wspolne podworko

Cytat:
2005-07-01 22:02:40, dejta pisze:
nie wiem czy slyszeliscie w telewizji o takiej lasce co pracowala u roberta deniro (ponoc go okradla a on wytoczyl jej sprawe) - to moja sasiadka - mamy wspolne podworko

no to uwazaj zeby ci nie opier.....la twojej chałupy

Cytat:
2005-07-01 22:05:45, kabul pisze:
no to uwazaj zeby ci nie opier.....la twojej chałupy

ponoc ja wrobili

Cytat:
2005-07-01 22:09:57, dejta pisze:
ponoc ja wrobili

fajnie że jesteś kawałek z tąd i pamietasz o nas nędznikach tego padołu.
powodzenia w łusa,mam nadzieje że spełnie sie po częsci Twój amerykański sen....

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

koledzy furiaci juz wiedza gdzie jechac na wakacje ...a raczej do kogo . Swoja droga niebawem bodaj ma byc najwiekszy zlot samochodow zabytkowych w usa ...trwa 3 dni....kilka tys aut...samych kolesi z czesciami jest tylu ze na 4 boiskach sie nie mieszcza ....zapytam ojca bo on na te zloty jezdzi to dam cynk

tylko z jakims murzynem wyrosnietym niewracaj

Ja poproszę zdjęcia wszystkich fur powered by Wankel Rotary .

Życzę udanego pobytu!