MotoNews.pl
8 Jest tam kto z Wawra, lub okolic ? -Potrzebna pomoc /126p/- (119819/0) - NT

Jest tam kto z Wawra, lub okolic ? -Potrzebna pomoc /126p/-

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WITAM WSZYSTKICH! mam nastepujacy problem:
kreci sie do 4 tys. i wielki huj! dalej nieidzie! i czasami przy dawaniu ognia cos mnie tam dzwoni w silniku!
I twaz moja prosba jest nastepujaca: czy jest jaiks znawca tematu z Wawra, lub okolic, ktory pomogl by mnie zazegnac ta usterke
Z moich przypuszczen wynika, ze moze to byc wina gaznika i zaplonu! ale moge sie mylic!
AAAA i najwazniejsze! Najlepiej by bylo gdyby ow specjalista pracowal za browary , ktore moglbym z nim wypic, lub tez rozsadnie sie cenil
Jest ktos taki?

na tym forum nie ma alkoholików takjże bedziesz musiał płacic

A komandosy mogą być?

Zadzown do Przema - jest z Wawra. Telefon masz na privie. Ale z tym placeniem w postaci piewa to chyba nie przejdzie...

Cytat:
2005-10-21 10:53:15, zawad pisze:
WITAM WSZYSTKICH! mam nastepujacy problem: kreci sie do 4 tys. i wielki huj! dalej nieidzie! i czasami przy dawaniu ognia cos mnie tam dzwoni w silniku! I twaz moja prosba jest nastepujaca: czy jest jaiks znawca tematu z Wawra, lub okolic, ktory pomogl by mnie zazegnac ta usterke Z moich przypuszczen wynika, ze moze to byc wina gaznika i zaplonu! ale moge sie mylic! AAAA i najwazniejsze! Najlepiej by bylo gdyby ow specjalista pracowal za browary , ktore moglbym z nim wypic, lub tez rozsadnie sie cenil Jest ktos taki?

pokrec srubka od mieszanki!!!
u mnie pomoglo

no albokrzywki sie zrobily okragle albo pompka pada.