| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Caroline Ford Mondeo Łódź | 2004-02-14 22:01:10 Piękne słowa ....
|
Jacenty Klubowy Weteran Nubira III, KIA SEDO ... Suwałki | 2004-02-16 10:48:11
IMO raczej wulgarne... |
Caroline Ford Mondeo Łódź | 2004-02-16 16:40:22
chodzi o sens i przesłanie tej wypowiedzi |
Caroline Ford Mondeo Łódź | 2004-02-16 20:39:03
Sokół? Sęp? Orzeł? a może Jastrząb? |
Caroline Ford Mondeo Łódź | 2004-02-17 18:00:43 Ciężki dzień, choć umilony słodkim uśmiechem kogoś równie słodkiego ... dużo wydarzeń, trzeba dziś konkretnie odreagować ... głowa mnie boli i pulsuje 6 na 9, żeby nie określić tego bardziej dosadnie ... ja chcę mieć wolne, buuu uu u ... |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2004-02-17 22:19:53
"Mówisz i masz..." Gorzej jeśli masz szefową - już po Tobie Jednak najgorzej jeśli sama sobie jesteś szefową...przecie za cholerę nie dasz wolnego takiemu pracownikowi! |
Caroline Ford Mondeo Łódź | 2004-02-17 23:05:28
W takich sytuacjach wybierasz to, co dla Ciebie najlepsze, to Ty jesteś najważniejszy, jesteś ponad to wszystko ... |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2004-02-17 23:10:45 To nie takie proste....
Ale... "Against all ods" - Phil Collins Tytuł niech każdy sobie sam przetłumaczy.... |
Caroline Ford Mondeo Łódź | 2004-02-17 23:14:58
Powiem Ci w ten sposób, jesli coś wydaje Ci się trudne to zmierz się z tym, bo czasami rzeczywistość jest o wiele prostsza niż ją odbieramy. Jeśli musisz dokonać wyboru to go dokonaj, nikt nie mówił że to będzie łatwe, ale nie rób nic wbrew sobie, żyj tak żebyś nie musiał niczego żałować, żebyś nie zastanawiał się co by było gdyby... |
Caroline Ford Mondeo Łódź | 2004-02-17 23:25:37 Tylko że czas jest pojęciem bardzo względnym, on nie leczy, lecz ucieka ... |
Caroline Ford Mondeo Łódź | 2004-02-18 20:48:56 Ależ dzisiaj zwariowany dzień, głowa mi chyba pęknie od natłoku informacji i to w dodatku tylu pozytywnych i miłych, szczególnie dla tej osoby, której jutro je przekażę.
Miło jest wiedzieć i mieć swiadomość tego, że ma się dla kogoś dobre wieści, hi hi |
Caroline Ford Mondeo Łódź | 2004-02-18 21:26:23
Ja też mam taką nadzieję, tym bardziej że w najbliższych dniach jego marzenia mogą stać się rzeczywistością.... a ja bedę mogła być spokojna że zrobiłam już naprawdę wszystko co mogłam w tym temacie, teraz wszystko będzie zależało od niego. Miło poczuć się spełnionym i wiedzieć że zrobiło się wszystko co tylko można by spełniły się czyjeś marzenia. Jeszcze troszkę i będzie po wszystkim, a wtedy bedę pewna że on da sobie już dalej radę ... To będzie swoisty happy end hi hi Kiedyś wspomnę te chwile jako najpiękniejsze w zyciu, ale nie będę odwracać się za siebie, czas iść do przodu tą czy inną drogą. Jeszcze kilka dni i the launch ... Jeszcze dziś kolejna sleepless night, a później będzie już inaczej, zabawne ale czuję już teraz, gdzieś podświadomie jaka zapadnie decyzja i że tak musi zwyczajnie być, taki los przygotowało dla mnie życie, taką mam rolę do odegrania. Czas ją odegrać i zakończyć spektakl ... Zawsze dotrzymuję słowa, tak więc i tym razem pozostanę do momentu rozwikłania tej sprawy, a to kwestia dnia lub najdalej tygodnia, później wszystko będzie już jasne, a do tego czasu być może i inna sprawa się dla mnie wyjaśni, a nawet jeśli nie milczenie bedzie jednoznaczne z odpowiedzią której się spodziewam .... mimo tego przekonania wiem, że życie musi toczyć się dalej ... |
Caroline Ford Mondeo Łódź | 2004-02-18 21:53:41
Nigdy jej nie ma. Fakt, kto nic nie ryzykuje nic nie traci, ale i nie zyskuje niczego, poza tym nie można stracić tego czego się nie ma, kto nie ma nic , nie ma czego stracić... coś co nie cieszy jest niczym, tego się nie straci a można spróbować czegoś innego, będzie lepiej lub gorzej, na to nie ma gwarancji, ale z penością będzie inaczej i w tym będzie szansa na coś lepszego, stare rzeczy można pielęgnować, tak by trwały wiecznie, ale czasami żadna renowacja nie pomoże, coś niszczy się niodwracalnie i wtedy pojawia się coś innego, może nie lepszego ale zupełnie innego z rokowaniami i przede wszystkim nieznane, możliwe, piękne, czy jak kto woli, a najpiekniejsze jest to że samemu dokonuje się tego wyboru ... |