Puchar malucha

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co sądzicie o utworzeniu Pucharu Malucha była by to impreza cykliczna cos jak super sprint w Chorzowie

Kto by ją organizowal???
Gdzie by sie odbywala ???
Jakie kryteria przeróbek itp ?????
Co z Swapami ?
Jaki charakter imprezy towarzysko czy full sport ....

Ogólnie jestem za ale to nie wypali ......

Swoja droga mysle że Fiat bylby zainteresowany udostepniajac swój tor ....

impreza sportowa podział na klasy itp. a co do miejsca to jest idealny kawałek trou kartingowego w Czestochowie. Podstawa to ilość chętnych. Tylko nie takich którzy przyjada popatrzeć tylko jeżdzić. Z doświadczenia wiemy że takich jest mało.Już kiedys organizowaliśmy podobną imprę najwięcej było oglądających

Jaki będzie ewentualny podział klasowy(od ilu do ilu cm3)?.Rozumiem że cena za wstęp zależy od liczby chętnych.Dla mnie super pomysł tylko troche za daleko

Cze widze ze jestes konkretnym gosciem .Cena nie jest ustalona podział najprawdopodobniej 650 cm do 900 i 3 klasa powyżej generalnie takie sprawy są jeszcze do ustalenia. Narazie chcemy zorientować się czy taka impreza ma sens w naszym kraju. Idealnie było by stworzyc coś takiego jak COOP'a MILLA ale raczej nie jest to możliwe choćby ze względów technicznych Pzdr

chcecie coś zarobić co ??

Ciut dalek odo Czwy.
chciałbym wpasc ale regularnie ciezko ......
Raz w roku jeszcze ale niestty kilometry ......

Stary bez stresu ta ipra ma być dla nas a nie my dla niej nie musi odbywac się co tydzień terminy nie moga sie pokrywac z terminami innych imprez

Każdemu komu zależy na takiej imrezce zapraszam do dyskusji

Ja bym się pisał ale zalezy kiedy bo w tym momencie to nawet kasy na piwo nie mam

na torze? mniammmm
jednya przeszkoda for me to cena , no i czy auto sie nie rozsypie!!! ogladac? po co? ja chce jeździc
ktos musi byc ostatni

no właśnie tor jest mniam jeśli nie znajdę fotek to jutro jadę troszkę się poslizgać obiecuje że zrobię fotki a swoją drogą to na fiat-furious były kiedys foty z wizyty Gości z Siewierza i Krakowa

Cytat:
2004-01-03 01:30:57, Putin pisze:
ktos musi byc ostatni

To ja mogę być na ochotnika, bo nie mam silnika i zawieszenia w tej chwili, a nie chciałoby się Wam czekać na swapa pewnie.
Poza tym czy jest możliwość zorganizowania tego bardziej w centrum polski? Tak, żeby teoretycznie każdy miał po równo...

nie zrozum mnie żle stary ,ale już raz w tym kraju było wszystkim po równo no i jak wiesz z lekcji historii na dobre to nam nie wyszlo a tak na poważnie jesli ktoś ze środka zrobi taką imprezę to chętnie się na nią udam pozatym jak się pospieszysz to zdążysz ipreza jeżeli dojdzie do skutku to bedzie dopiero po zimie POZDR

rozsyłajcie wici zmuszajcie znajomych do dyskusji im wiecej uwag tym lepiej

Ha! Po zimie to może i się zmieszczę, ale na pewno nie tego roku.

rozumiem ze chcesz zrobic cos takiego jak swego czasu puchar prince'a?pomysl dobry ale rozmach imprezy zmusza do poszukiwania sponsorów

marzy sie cos takiego ale tak jak owiłe wcześniej u nas jest to praktycznie nie możliwe (sponsorzy,miejscówka,itp) myślę że na początek taki ''supersprint'' tylko dla malcy byłaby fajna sprawa. Zauważcie że coraz mniej fajnych imprez ma klasę dla malcy coraz częściej trzeba startować z 900 albo wyżej

Jak bysta pozwolilimi startowac to pojade nawet do uzbekistanu....
cały problem ze prawka brak.....