| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-10-25 12:56:58
Najwidoczniej ktoś z Firmy "Jędrasik" mści się na nas że odkryliśmy iż jego spojlery to jeden wielki kant sprzedawany za dwa razy tyle niż od oficjalnego producenta tych spojlerów, gdyż dostałem maila od "firma@jedrasik.pl" bez żadnej treści lecz z załączonym do niego wirusem w postaci pliku "exe"... Podłośc ludzka nie zna granic... |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-10-25 13:24:34 Ja osobiście proponuję (i sam używam od ponad dwóch lat) "Norton Antivirus 2000"
W programie tym jest opcja która w Outlook'u tuż przed odebraniem poczty "skanuje" każdego przychodzącego do Ciebie maila w poszukiwaniu wirusów... Jeśli takowey w mailu się pojawi to Norton Antivirus momentalnie Cię o tym powiadomi i zapyta Cię co chcesz z tym mailem zrobić: usunąc czy może sobie zapisać na twardzielu |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2002-10-25 17:22:51 Mnie taki wirus załatwił 3 tygodnie temu cały tydzień po godzinach pracy męczyłem się by wyczyścić komputer. Od tamtej pory używam programu Kaspersky, który jest zamieszczony w ENTERZE i co miesiąc jest uaktualniany klucz, więc jest to pełna wersja, co dziennie aktualizuje bazę wirusów. Jak narazie mnie broni |
Jadzwin Espero 2.0T / NUBIRA ... Krakow | 2002-10-25 21:58:49 Ja tez to wchodze Ale zeby nie byla zbyt duza... Jadzwin |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-10-25 22:07:09 Jadźwin!
Znowu pomyliłeś tematy! To miało chyba się tyczyć naklejki Klubowej, nie? |