No i po kjs-ie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ach kurde ..gdybym miał łade!
Udało się pomimo sakramenckich przeszkód łącznie z choroba pilota i znalezieniu zastępczyni w noc przed a nawet zbyt duzą ilością oleju w misce (ot przedobrzyłem z ostatnia dolewka) udało się zaliczyć 4 kjs i pozostała połowa.

ps. Prosze wiecej filmików dajcie moze jakieś linki maile... te co udało mi się zciągnać sa ...po prostu miodzio ...lek na każde zło mam skróty na pulpicie i puszczam non stop wczoraj pokazałem Ojcu jak moze trabant wymiatać (jeździł za swojej młodosci-5 szlifów zrobił uszczelke pod głowića po ostatnim trzeba było wymieniac co 200km-to jeszcze ja pamiętam) no i ładna . Naprawdę milo oglądać!
P ozdro!!!

Sorry Gryźli - miałem wczoraj być w Krakowie i podjechać Ci pokibicować - ale pownieważ była super pogoda - postanowiłem nie czekac dłużej, pojechać do garażu (jak ten zlot się szybko zbliża i porobić co się da z blachą w ładzi.Tak więc dziś dopiero wróciłem do Krakowa. A przed chwilą byłem na zajezdni , na kręciołku rallykrakow -ale też jako kibic
Polecam CI te imprezy - jezzi naprawdę dużo aut, organizacja jest wzorowa i można się nieźle pobawić.
Pozdr
Paweł

NA forum Fiat & Furious pojawiły się fotki z dzisiejszej imprezy.Na rally krakow pojawia się coraz więcej aut- polecam Gryźli
Można zobaczyć na nich dzielną samarkę z Krakowa i (chyba zupełnie przypadkiem wykonane przez Rino 125) zdjęcia mojej łady
Paweł
fotki z kreciołka KR rallykrakow