Dzisiejsze 4*4 maluchy , kanty itp

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam czy ktoś ogladał.
Tyle miałem kasety wiec nagrałem malucha oczywiscie :

Niestety tyle miałem - słaby telewizor i słabe oswietlenie pokoju....
Jak ktos moze niech nagra powtórke bo warto ..... 125,126 zastawa na bazie 128 mikrus itp itd , osa .... polonez superrr...
Z checia ogladnałem !!!!!

jak zastawa na bazie fiata 128? to ktos przerabial fiata bo chial zastawe? bo to chyba kazdy wie ze zastawa byla licencyjnym odpowiednikiem 128 tylko tylem sie roznila..

czuczu kurwa zajmuje sobie mój cenny czas ściąganiem takiego gówna na który nie dośc że nic nie widać to jeszcze nic nie słychac , lepiej wogóle nie dawac takiego czegoś bo to strata czasu

No to dal zainteresowanych powtórką podaje terminy :
-niedziela godzina 7.00
-wtorek o 13.30
Ja ogladałem i cieszyłem oczy

dobrze ze powtorki podales Andrut - chetnie obejrze pewnie nie jutro rano ale we wtorek

Niestety tyle miałem......
Napisałem ze jakosc tragiczna pozatym to tylko 11 mb.....
Niestety nie mam u siebie lepszego tv a tasme nagrywam 6 raza to robi swoje niestety .
Jak ktos moze niech to nagra dosc długie około 15 minut ..

Ja to dzisiaj w 4x4 ogladalem..ale zadna rewelacja , troche pogadali o maluchach , kantach , polonezach był tez mikrus...ale nic ciekawego nie mówili...wszystko to o czym wszyscy wiemy...

Andrut dzięki za info może jak wytrzymam jeszcze 30 min. to sobie oglądne

widzialem dzisiejsze 4x4, zrobilem zrzuty z ekranu. rzeczywiscie nic specjalnego nie pokazano, ale skoro powstal ten topic to moze komus sie przyda, chociaz szczerze w to watpie...

tak, chce ogladac te fotki

A mi niestety nieudało sie wytrzymać brakło mi cos koło 20 minut,bo mi sie usneło