Możliwość stworzenia naklejki Klubowej !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Znalazłem Firmę która z chęcią wykona nam naklejkę Klubową!
Wystarczy przesłać im wstępny szkic i to wszystko!
Spójrzcie na ich stronkę jak przebiega produkcja takiej Klubowej naklejki!

www.ploter.pl

spox, zbierzmy pieniadze i zakupmy hmm 50 sztuk
co wy na to ?
Łukasz zajal bys sie tym, ja moge zalatwic koszulki, postaram sie po weekendzie cos wiecej napisac na ten temat

Oczywiscie, jak już wczesniej pisałem, macie moje błogosławieństwo i co wazniejsze deklarację pokrycia mojego udziału w kosztach . Czekam teraz na zalew forum przez interesujące projekty naklejek. A co myslicie o naklejce jednak na szybę, np wielkosci PLki?
Lasombra jesli będą koszulki to ja prosze o rozmiar XXXL tak na 2 m wzrostu.

Jestem za , czekam na konkrety

Jak bedzie fajna to też biorę....

jak będzie to coś fajnego to też biorę

dzis bede rozmawial w firmie ktora robi nadruki na koszuliki, moja propozycja to czarne koszulki z bialym duzym napisem z tylu "Klub espero" a z przodu malym drugkiem, po lewej stronie od serca, "Klub Daewoo espero - www.espero.of.pl" inna mozliwa kombinacja jest zeby tyl mial napis "www.espero.of.pl"

Cena jednej koszulki bawlelnianej z nadrukiem, nie powinna wg. mnie przekroczyc 20 zl

hmm co wy na to ?

powiem wam wszystkie szczegoly w poniedzialek wieczorem.

Pozdrawiam
Lasombra

Wchodzę w naklejki i w koszulki.
Tylko pytanie, co z ogrzewaniem tylnej szyby w przypadku naklejki na nią?
Ma być od wewnątrz, czy na zewnątrz (naklejka )?
pzdr.

Jestem również za !
Panowie, a co byście powiedzieli na naklejkę na klapie bagażnika ?
Pod naszym "elementem" ozdobnym jest dość miejsca na czarnej listwie pod odblaskami (zobaczcie na zdjęciu Ptaszyny-
z tyłu ). Mógłby być to przeźroczysty pasek np. z białymi literami ? Wtedy nie zaklejamy szyby ani nie "niszczymy" lakieru.
Co wy na to ?

ja bym naklejal na blende raczej..tam gdzie niektorzy maja czarny napis espero..ale pomysl zeby zrobic to na czarnym plastiku pod samym odlabskiem tez spoko..ale wolalbym wtedy srebrzyste literki takie jak znaczki na klapie..w kazdym razie pomysl z naklejka na szybie czy taka qasi PLka mi nie bardzo podchodzi..no ale jest demokracja

Koszulka OK, naklejka na blendę, najlepiej srebne tak jak i napis espero na klapie Srebne jest piękne

Trochę sie ostatnio kręciłem przy gościu od reklam-widziałem sporo oklejania i zdecydowanie twierdzę, że dobrze nakleić coś dyskretnego czyli jak srebro to matowe (np.napis "konturowy") albo też naprawdę ciekawie i bardzo gustownie wyglądały na białym aucie jasno-szare napisy. Ogólnie naklejkowy pomysł dobry ale trzeba wybrać jedno miejsce (pasek pod blendą ma wszędzie czarny kolor więc to dobra koncepcja!) i dobrze się zastanowić coby nie zmaścić! Pozdrowionka z Katowic!

akurat nie wszedzie jest czarny ...jak zrobicie srebrna to ja na tym pasku niestety sobie moge jedynie markerem napisac

Dominik! to ty sobie walniesz na blende..do twoich srebrnych akcentow jak znalazl))

w sumie tak tylko ze tam juz sobie cos napisalem))....
...jesli o mnie chodzi to wielkosc PL-ki byla by oki ale jak ktos juz wczesniej wspomnial jest demokracja i porzychyle sie do glosu wiekszosci

P.S skoro mowa o demokracji to ja dzisiaj bojkotuje wybory samorzadowe bo nikt w swoim programie nie zawarl planu wprowadzenia miejsc parkingowych dla samochodow tuningowanych....ostatni za wysoki kraweznik kosztowal mnie utrare przedniego spoilera(((

Ewentualnie mamy jeszcze miejsce poniżej czarnego elementu, w dolnej części klapy bagażnika ( tam gdzie 1,5 mają jajowate nalepki). Ale tu trzeba by różnicować kolory napisu , bo mamy też różne kolory aut, no i "trochę" większy kłopot. Z pewnością trzeba by płacić za kilka kolorów (matryc).
I jeszcze prośba ! Działajmy szybko, nim zaskoczą nas wyroki natury, bo niestety nie każdy ma garaż, a tego typu naklejki są trudne do przyklejania na mrozie. I szkoda by było je zniszczyć !
Pozdrawiam.

Widzę że chętni na naklejkę są!
Teraz musimy przejść do kolejnego etapu... Czyli zaprojektować samemu Logo naszego Klubu...
Ja proponuję po części skorzystać już z istniejącego Logo Klubu Nubiry - nasza naklejka mogła by wyglądać tak samo, tylko zamiast nubiry w środku, umieściło by się Esperaka i podało namiary na naszą stronkę.
Jeśli chodzi o wielkość naklejki i kolor, to wybór jest w tej firmie PLOTER dowolny. Ja na przykład zarzyczę sobie takie Logo na całą tylnią szybę (tak jak niektórzy naklejają sobie znaczek "Łodzkiego Diabła"

O Mamo! ale brzydactwo! Tak, tak łukaszku!-Najlepiej wsadzić tam Espero, dołożyć oczojebną zieleń, wściekły żółty i kurwisty róż i to dopiero będzie dla nas naklejka!!!!-przebijemy wszystkich !!!

Panowie ! Nie powielajny cudzych pomysłów. Chyba stać Nas na coś więcej ? "Upieram" się przy prostym napisie, który będzie można odczytać z każdego Espero. Może to również być górna część tylnej szyby ( tam nie ma elementów grzewczych), widoczność nie będzie ograniczona a efekt zdecydowanie lepszy niż ta okrągła, mało czytelna nalepka ( i co tu dożo mówić - nieciekawa, mówiąc delikatnie). Oczywiście pisząc o szybie, myślę o jej wewnętrznej stronie.

Nie ma co powielać pomysłów, naklejka powinna być oryginalna i nie musi być wcale wielka.
pl-ka na blendę, coś na górę szyby- oczywiście od wewnątrz.
posiadacze espero i tak się ogądają za innymi esperalami, przynajmniej ja tak robię.
Naklejka będzie po prostu wyróżnikiem dla klubowiczów.
Reasumując; prosto, nie krzykliwie i oryginalnie ,
ale to oczywiście moje zdanie .
pzdr Jacek.

ps. nie zapominajmy, że nasze bolidy mają różne kolorki, mój czasami bywa ciemnozielony - szczególnie latem kiedy jest sucho .
J.