Poszukiwania przedniego chrom zderzaka rozpoczęte

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukuje jak w temacie - bo zima juz mi obecny calkiem skropkowala i juz jest baaardzo brzydki...

z tego co wiem Lava gdzies wynalazles na szrocie calkiem ladne i niedrogo - moze masz jakies fotki ich ? a jesliby byly jeszcze to chetnie bym sobie takie cosik sprawil

pozdro i z gory dzieki

ciekawe skąd wiesz że mam zderzaczki chromowane ??

Fakt zanalazłem całkiem tanio komplecik przód i tył+ bonus w postaci przykręconego do tylnego zderzaka belka (cała) + obrotomierz od Fiata 125p...

...ale sobie go przerobie i będzie git.

Co zaś tyczy się tych zderzaczków to jak chcesz to dam ci je w zamian za szerokie plastiki.

Narazie mam założony tylko tylni chrom bo plastikowy miałem połamany, a z przednim się zastanawiam.

Problem w tym że w moim aucie muszę mieć z tyłu światała przeciwmgielne i cofania a w chromie dziur robić nie będe bo szkoda.

Tak więc zastanów się i daj znać

Lava skad ja wiem to tajemnica - heheh ma sie wtyki tu i tam

a tak powaznie to przeczytalem na forum f&f

jesli moglbys mi zapodac jakies fotki tych zderzakow, zwlaszcza przedniego to bylbym very happy, chcialbym po prostu zobaczyc dokladnie w jakim on jest stanie - wtedy bede mogl cokolwiek powiedziec na temat wymiany na zderzaki plastikowe - ale raczej wejde w ten interes

jak mozesz to podeslij mi fotki na topgun2@o2.pl

pozdro

Niestety nie mam jak ci podesłać fotek bo aktualnie nie posiadam aparatu cyfrowego.

Co zas tyczy się stany zderzaka przedniego to jest wręcz idealny - zero rdzy i prościutki. Tył natomiast ma troszke nalotu rdzy wokół śrub mocujących i byłe przeze mnie prostowany

Ogólnie oba zderzaki prezentują się świetnie. Przedni chyba jednak też ałoże bo troche wieśniacko wygląda jak z przodu jest inny i z tyłu inny. Tak czy inaczej od środy mam wolne i chciałbym się trochę zająć maluszkiem więc najlepiej jak dasz znać czy mam zakładać czy czekać aż się ze mną zamienisz ??

Lava jezeli tak jako mowisz przedni to igla to ja chetnie pojde na wymiane - jutro podjade w takim razie zalatwic szerokie zderzaki i po niedzieli jakos bysmy sie ustawili we Wrocku na machniom

Hmmm niestety nie miałem od ciebie żadnego info do środy więc założyłem przedni zderzak.

I chyba tak zostawie, ponieważ zainwetsowałem też w specjalne lampy tylnie - o czym możesz poczytać sobie w poscie na F&F.

no szkoda - nie moglem dac wczesniej wiesci bo neta mam ino w weekendy hmmm coz szkoda , bede plakal i szukal dalej