Nowa galeria klubowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No panowie zrobiłem galerie tak jak powinna od poczatku wygladacv Maciek Gt Łukasz i chyba tez Ptaszyna mi o tym od dawna mowili wiec prego seniores
mam nadzieje ze wams ie podoba

Ale gdzie tego szukać ? Na stronach Motonews nie mogę nic takiego otworzyć, albo jeszcze nie ma albo mam coś pokopane ?
Niech mnie ktoś oświeci !

Oj, u mnie otwieraja sie bez problemow!

Próbowałem, ale dalej nic ! Czy możesz mnie pokierować co i gdzie mam zrobić ?

Z lewej strony klikasz w "Galeria", otwiera sie strona z 2 przyciskami: "Galeria Motonews" oraz "Galeria Klubowa", teraz klikasz w ktorys z nich i gotowe.

Ptaszyna wrzuc jak mozesz po prostu adres strony
Robert

Ja mam tylko auta klubowe i to po prawej stronie

Oj, wejdz na nasza strone klubowa i tam poszukaj galerii...

http://www.espero.of.pl - zlewej strony jest menu i tam jest przycisk Galeria.

Tylko mi sie ta strona nie otwiera. Od miesiaca korzystam tylko z motonews.pl !!! Kiedys nie mialem z tym problemow

Cytat:
2002-10-17 18:13:30, rjsunset pisze:
Tylko mi sie ta strona nie otwiera. Od miesiaca korzystam tylko z motonews.pl !!! Kiedys nie mialem z tym problemow

Nic sie nie martw mi tez sie otwiera raz na kilkanascie prob. A jak juz sie otwarlo pod tym adresem (*.of.pl) to galeria za nic w swiecie

pozdr.

Hmm u mnie to samo. Nie moge wejsc na nasza strone od 3 tygodni wchodze na Boarda przez Motonews.

To zapraszam do wziecia udzialu w ankiecie nt zmian, np wykupienia espero.pl

U mnie tez czesto cos nie dziala ale przyu stalym laczu mozna to poniekad ignorowac. Najczesiej jest tak, ze zamiast calego menu po lewej stronie pokazuje sie poprostu biale wolne miejsce.

Ja z kolei zauważyłem coś takiego:
Na komputerach domowych posiadających stałe łącze otwieranie www.espero.of.pl jest całkowicie bez problemowe...
...natomiast ilekroć chcę zajżeś na Klubową stronę na komputerach w mojej uczelni (gdzie też mamy stałe łącze) strona poprostu się wogóle nie otwiera!!!
Najwidoczniej jest to przyczyna ustawień internetowych w kompie lub właściwości przeglądarki...

Witam ponownie. Teraz wiem co jest grane. Ja szukałem Galerii na stronie Motonews, no i znalazłem jakieś kilkaset aut, ale nie Espero. Tak to zrozumiałem, bo www.espero.of to już od miesiąca nie widziałem. Zresztą Ptaszyna, sam mi napisałeś, że Lasombra ją wyłączył. No, to teraz już nie będę się błąkał po stronach. Och, jaka ulga !

Ej, nie pisalem, ze Lasombra wylaczyl espero.of.pl tylko ze wylaczyl www.lasombracośtam.

Hej, panowie i pani, swego czasu rozmawialismy cos o dziale pt DZIEWCZYNA MIESIĄCA, pomysl upadl?

Pomysł nie upadł - bynajmniej w moim mniemaniu...
No ale przecież nie wyciągnę mojej pani na dwór w taki ziąb żeby się pokładała na masce w samych gatkach
Trzeba będzie zatem z tym fantem poczekać do wiosny

Ja czekam na jakies sloneczne dni, chocby w zasniezona zime, ktoras zawsze wyciagne!
Wlasnie udalo mi sie namowic Olę

panowie a co powiecie na Dziewczyna Letnich miesięcy ? zeby nie bylo ze zmuszamy kobiety do pozowania na sniegu

Sorry Ptaszyna ! Znowu mi sie pomieszało. Faktycznie, to nie była strona espero.of tylko lamsobra.republika... i właśnie myślałem o nie, ale napisałem espero,.of... Chyba szybciej piszę niż myślę