Filmów ciąg dalszy (maluch w TVN Turbo).

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na koniec filmowego czwartku jeszcze jeden film. Jest to program emitowany na TVN Turbo . Jest o maluchu wypowiada sie Kulig i Kuzaj. Mówią o utracie homologacji

Jeśli nie widzieliście zapraszam do pobrana :
ftp://ftp.dwlan.pl/126_tvnturbo.avi
ftp://80.51.236.113/126_tvnturbo.avi

Logowanie jako anonymus. Zassałem przy użyciu Opery bo pod IE i zadnym z akceleratorów nie udało mi się odpalić. Jakbyście mili problemy wrzuce na własny serwer. Koło 40 MB.

widziałem ten filmik zajebiste boki
powiedzcie mi jedno jak koleś jeździ bez wydechu

Cytat:
2004-02-12 22:12:36, lukaszc pisze:
widziałem ten filmik zajebiste boki
powiedzcie mi jedno jak koleś jeździ bez wydechu

Jak to bez wydechu ? To chyba "Kolanko Twin Ejector"

Możesz to wrzucic do siebie na serwer ??? Bardzo byłbym wdzieczny, bo u mnie sie niechce za bardzo odpalić.. chyba zę ja mam coś zjepsute

Jak to sciągnac?? Bo chce ten filmik bo cos czuje ze w nim troszke znajomych może byc.... będe wdzięczny

Cytat:
2004-02-12 22:21:03, macpaw pisze:
Możesz to wrzucic do siebie na serwer ??? Bardzo byłbym wdzieczny, bo u mnie sie niechce za bardzo odpalić.. chyba zę ja mam coś zjepsute

Więc można też odemnie pod tym adresem (to nie FTP) :

T U T A J

[ wiadomość edytowana przez: dooh dnia 2004-02-12 22:27:18 ]

ja kiedyś przejechałem jakieś 200 m bez tłumika,to szło ocipieć w środku

Cytat:
ja kiedyś przejechałem jakieś 200 m bez tłumika,to szło ocipieć w środku

o czym Ty mowisz?? Ja jak urwalem sróbe w glowicy od kolanka to jeździłem po mieście bez tłumka i klapy (żeby lakieru nie opalić) i bardzo dobrze mi sie jeździło, zwłaszcza jak ludzi patrzyli co to jedzie. Faktem jest jednak ze auto nie jechalo, ale strzaly przy zmianie biegu byly MIODNE!!!!

erzet_ef Strzaly jak zawsze najważniejsze

A mi ten film nie bangla. Jakiego codeca potrzeba????

Cytat:
2004-02-13 02:26:11, Strongi pisze:
A mi ten film nie bangla. Jakiego codeca potrzeba????

U mnie wystarcza DivX najnowszy. Jestem świeżo po reinstalacji systemu i nie mam żadnych dodatkowych kodeków.

A ja mam pytanie co do tej lewej nogi na hamulcu... czesto z czegos takiego korzystacie ?
rzeczywiscie przod lepiej trzyma sie drogi przy zakrecie?
Moze to glupie pytanie ale jestem rajdowym laikiem wiec wiecie...

witam bardzo fejny filmik co to za maluch z tym trójkątem na klapie??
co do lewej nogi to przydaje sie to szczególnie w ośkach ale ja swoim malcem też to stosuje efekt jest zadawalający kiedys sie podpierałem rekawem hydraulicznym jak mi przód na zakretach wynosiło jednocześnie nie zdejmując nogi z gazu

lewa noga jest dobrym rozwiązaniem ale w przednim napędzie,w maluchu trochę to nie zdaje egzaminu,chodzby z powodu malej mocy którą jeszcze tłumisz hamulcem...znacznie lepiej prostowac samochó recznym tak jak pisze rafal...

Cytat:
2004-02-13 15:36:57, rafalmaxi pisze:
witam bardzo fejny filmik co to za maluch z tym trójkątem na klapie??

Malar kumpla. Co chcesz o nim wiecej wiedziec? Felgi odwrocone, poszerzenia zewnetrzne to wewnetrzne, krotka skrzynka, wydlubany motor... Pytaj smialo.
Zas ten pierwszy z 4 ktore widac driftujace na sniegu to 900 Przemka wlasnie Jedyny chyba gosc, ktory umie tym jezdzic

No ten z trójkątem to takie tam byle co... mocy ma nadmiar, zasuwa jak głupie, głośne jest jak nie wiem co, gość nim kreci zajebiste wyniki.. etam.. maluch jak maluch....

Żuraw a nie było czasem gdzieś na TVN Turbo coś więcej o Przemku?? MArkus kiedyś coś tam wspominał o czymś takim...

nie widze malca z numerem 4 nie ma tam takiego

Spoko ten filmik o maluszkach...szkoda ze nie ma filmikow o duzych fiatach..bo chetnie bym zobaczyl..pozdroowka Mariusz

Cytat:
2004-02-13 19:04:47, Kuner pisze:
Żuraw a nie było czasem gdzieś na TVN Turbo coś więcej o Przemku?? MArkus kiedyś coś tam wspominał o czymś takim...

Przemo ma to na swoim twardzielu. Wydaje mi sie, ze to byl material wyjsciowy do wersji koncowej spod tego linka, bo na poczatku tamtego filmu wszystkie 4 malary jechaly wlasnie takim slajdem. Jesli Przemo ma linka do tego filmu to go tutaj wrzuce, chociaz wydaje mi sie, ze ktos przyniosl mu to na plytce....

Cytat:
2004-02-14 15:17:40, Zuraw pisze:
Wydaje mi sie, ze to byl material wyjsciowy do wersji koncowej spod tego linka, bo na poczatku tamtego filmu wszystkie 4 malary jechaly wlasnie takim slajdem.

To nie był wyjściowy materiał tylko w oesie było o KJSach. I tam właśnie pokazywali malce Przemka, Sawickiego, Kuby itp. Poza tym się jeszcze Prószyński produkował. Był nawet onboard Przemka.