Poszukuję blacharza z Warszawy bądź okolic

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
Poszukuję kogoś, kto zna się trochę na blacharce, z Warszawy bądź okolic i był by w stanie naprawić szkodę po stłuczce, oczywiście w rozsądnej cenie. Musi być to ktoś kto posiada swoje zaplecze. Do wymiany jest głównie błotnik, nowy przywiozę jak już bym z kimś się dogadał.
Poniżej załączam zdjęcia:

[ wiadomość edytowana przez: Syprinter dnia 2011-05-19 23:56:45 ]

Tam to już nie ma do czego spawać. IMHO lepiej wyzłomować i kupić innego

Piatka nie przesadzaj ja ratowalem swojego eleganta w gorszym stanie pytanie tylko brzmi czy jest ses robienia takiego eleganta bo jeszcze troche w polsce ich jezdzi

patrząc na podszybie to bym nie wymieniał tylko wyklepał i przeleciał minią i jeździł dalej

Nie chce malucha oddawać na złom, gdyż uszkodzenie jest niewielkie a silnik jak i wiele elementów jest w dobrym stanie. Poza tym szkoda każdego jednego egzemplarza. Zależy mi też na jak najniższych kosztach tej naprawy dlatego wystawiłem ogłoszenie tu na forum. Chodzi mi przede wszystkim o przywrócenie go do stanu takiego aby nie było widać za bardzo śladów po stłuczce. Nie musi być odpicowane.

Jeśli jest ktoś kto może to zrobić niech się odezwie, gdyż zależy mi na czasie. Za dwa tygodnie będę musiał go sprzedać, nawet na złom jeśli trzeba będzie.

to się zastanów chcesz go sprzedawać czy oddawać na złom czy robić dla siebie?? wystaw na allegro sprzedaj za 200zł ktoś się nacieszy i jeszcze troszkę pojeździ bo majątku to na nim raczej nie zbijesz

Baszkówka pod Piasecznem
ul.Wierzbowa 4C

Cytat:
2011-05-22 15:57:25, Try3ek pisze:
to się zastanów chcesz go sprzedawać czy oddawać na złom czy robić dla siebie?? wystaw na allegro sprzedaj za 200zł ktoś się nacieszy i jeszcze troszkę pojeździ bo majątku to na nim raczej nie zbijesz

Nie o to chodzi. Sytuacja jest taka że na początku lipca schodzą opłaty i jak nie będzie się go dało zrobić w rozsądnej cenie to nie będzie sensu już go ubezpieczać bo pójdzie na złom, dla tego zależy mi na czasie.