Ale dzisiaj zaliczyłem piękny zlot w Skarbimierzu!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No musze się pochwalić że dzisiaj zaliczyłem piękny zlot organizowany przez GDS i TK Opole!!! Cała impreza odbyła się na lotnisku w Skarbimierzu,były wyścigi na 1/4mili (w których brałem udział zaliczając pare skucesów) do tego masa różnych pięknych autek i nietylko!!! Ogólnie impreza zorganizowana była przednio i frekwancja była naprawde imponująca ( ok.200wózków!!!). A czymś co może zainteresować fanów FSO było palenie gumy przez poloneza naprawde bardzo efektowne!!! Jeżeli ktoś by był chętny to mam masę zdjęć i filmików.

Aha jeszcze jedno!!! Jeżeli mi ktoś od dzisiaj będzie chciał mi powiedzieć że Matiz ma większe kopyto niż Fiat to niech lepiej to dokładnie sprawdzi w rzeczywistości, bo ja dzisiaj miałem taką okazje i cieniutko wypadł taki Matizek mimo że był już troszeczke podrasowany!!! Ale nie tylko on..... Hehehe!!

Pewnie że jestem chętny Bandit.fso@wp.pl zwłaszcza na film z palenia gumy przezpoldkabo myślężego masz

Niestety nie mam filmu bo by mi zabrakło karty pamięci ale są fotki!! jak je obrobie to ci prześle!!!

kannar@o2.pl - i wszystko jasne no i jak możesz to te foty ze zlotu w Zabrzu

No ladnie ladnie Jak mozesz podeslij kilka najlepszych foteczek na...

africakorps@poczta.onet.pl

Z gory THX...

Fakt - zlocik byl pierwszorzedny Ja niestety wiekszosc zdjec robilem na kliszy, wiec musze chwile na nie poczekac Bylo tyle ladnych aut, ze dwie klisze mi zeszly

Ja jestem pod wrażeniem aut i ilości ludzi i oczywiście mojego rajdowca, który pomachał na dowidzenia Matizowi i Polkowi/2.
autorem wszystkich filmików i wiekszości zdjęć jestem JA, mam nadzieje ze dobrze si spisalam
Miło było rownież poznać Ciebie Stiepan

Mi rowniez bylo milo Was poznac Mysle, ze jeszcze sie w Skarbimierzu spotkamy

Napewno się spotkamy!!! Moge ci to zagwarantować!!

no ja myśle że większą ekipą

No to miejsce na zlocik mamy

Z tym Matizem to nie wiem czy to do mnie pijecie czy co?
Chce film na dowod bo nie wierze !!! Co to znaczy ze byl troche podrasowany??? Moze z tego rasowania kolesiowy tyle wyszlo ze z deklarowanych 51KM mial 40 znam taki tuning Moze koles zapomniaj wrzucic 3jke??? albo kierowca byl dziadek ktory przelotem przez lotnisko smigal po bulki do sklepu???
A jezeli to rzeczywiscie prawda to chyle glowe ale jak sie ma 2 razy wiekszy silnik no to coz... Ile wogole wazy fiacior??? Z kim jeszcze wygrales??? Aha Polonez no tak ale z jakim silnikiem byl Poldek bo chyba nie 1.4 i wogole jaki Poldek bo moze mial 75KM? (albo mniej) Ascona 1.6 pomyslalem super i nie wierzylem ale dobrze ze dodales literke D No tak ta Ascona to chyba cos kolo 60KM !!! Wiec spokojnie sie nie podniecaj bo to ze wygrales bylo z gory zaplanowanie Gratuluje !!! i Pozdrawiam !!!

Cytat:
2004-04-01 17:15:12, Matizek pisze:

Z tym Matizem to nie wiem czy to do mnie pijecie czy co?
Chce film na dowod bo nie wierze !!! Co to znaczy ze byl troche podrasowany??? Moze z tego rasowania kolesiowy tyle wyszlo ze z deklarowanych 51KM mial 40 znam taki tuning Moze koles zapomniaj wrzucic 3jke??? albo kierowca byl dziadek ktory przelotem przez lotnisko smigal po bulki do sklepu???
A jezeli to rzeczywiscie prawda to chyle glowe ale jak sie ma 2 razy wiekszy silnik no to coz... Ile wogole wazy fiacior??? Z kim jeszcze wygrales??? Aha Polonez no tak ale z jakim silnikiem byl Poldek bo chyba nie 1.4 i wogole jaki Poldek bo moze mial 75KM? (albo mniej) Ascona 1.6 pomyslalem super i nie wierzylem ale dobrze ze dodales literke D No tak ta Ascona to chyba cos kolo 60KM !!! Wiec spokojnie sie nie podniecaj bo to ze wygrales bylo z gory zaplanowanie Gratuluje !!! i Pozdrawiam !!!

No Halas ale Cie wypunktowal

A ja mam nawet fotke, na ktorej widac "wyrazna przewage" Halasa zaraz po starcie w wyscigu z poldkiem. Co do pytania, co to byl za polek - bordowy poldek - i wszystko jasne

No to rzeczywiscie pewnie przez ten kolor przegral !!!
Dzieki za szczegolowe wyjasnienie !!!

Powiem tylko jedno: Ja wiem swoje i wiem jak było!! A że nie opowiadam bajek to są od tego świadkowie!!

Wiesz swiadkowie mi nic nie dadza bo moze to byc jakas zmowa albo mieliscie zbiorowe zludzenia Musze film zobaczyc i widziec czy pilowala tego matiza do dechy... bo moze sie obijal za kierownica.

Aha i nie mow ze wygrasz z matizem bo jak kiedy nichcacy podjedzie 1.0 to bedzie Ci glupio Ale spokojnie nie wczesniej niz za 2 lata beda w sprzedazy... a za 2 lata to i moze jakis Matiz III bedzie z silnikiem 1.2 75KM???

Cytat:
co to byl za polek - bordowy poldek - i wszystko jasne

no no bordowe nie znaczy wolne...

A co oznacza bordowe??