Nadchodzi Zima pora zmieniac Opony...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...Wiec wszytkim przypominam ze jezeli macie letnie opony ktorych juz nie chcecie na przyszly sezon to prosze o priv
Przyjade wezme i bede wdzieczny
Pozdrawiam

a chcialoby Ci sie tylek ruszyc do Wawy? :> Mam 3 letnie i pewnie niedlugo beda 4 zimowe Wszystkie 195/65 15''

A ja zbieram kasę na zimówki (

Jak sie zbierze jakas gupa ludzi z Wawy to moge podskoczyc ale w takim wypadku to musialo by byc z 5-6kpl..... Bo po 4 sztuki to sie nie oplaca leciec....
Pozdrawiam

Ja tam nie wiem jak jest w poznaniu ale we w-ku wulkanizatorzy mają sporo zuzytych opon. Tak przynajmniej widziałem jakieś 2 miesiące temu. Może własnie ty powinieneś umówić sie z jakims zakładem wulkanizacyjnym w poznaniu. Byś odbierał opony przeznaczone do utylizacji

No ale tak se pisze a ty pewniejuz dawno o tym myślałeś.

Ogolnie to dostaje ale juz bardzo mocno zuzyte albo cale nowki tylko ze sa z jakis uszkodzeniem.... A wole miec 2-3mm bieznika ale normalnej opony.
Pozdrawiam

szefer odnalazłem miejsce szukajac opon na zime w używce gość ma przerobu ok 200 aut dziennie i dużo ludzi zostawia mu opony na smieci on nawet stwierdził ze ma z tym kłopot i juz nie ma gdzie wyrzucać wiec moze warto wybrać sie do 3miasta.
jak bedziesz jechał do Gdańska podasz rozmiary opon a ja pojade i kilka sztuk wstrzymam od smietnika.
pozdr