Co to za kubeł??????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20968423

Ktoś mi powie co to jest??? Bo Bimarco Expert to napewno nie jest. Widziałem Experta na żywo i jest kozacki a to jakiś wynalazek. I jesli jest tak jak gosciu pisze nówka to czemu nie ma napisu Bimarco na fotelu?????

też się zastanawiałem długo słowem klucz jest "wzór", a raczej fraza "na wzór bimarco expert". poważnie rozważam zakup takiego fotela, dzisiaj siedziałem w eksperce czy dakarze i jeśil ten jest tak samo zwymiarowany to

Ktoś zapewne zrobił formę z Eksperta i robi podobne fotele na własną rękę.

Oooooooo mój kubeł tylko, ze ja mam niebiesko czarny. Polecam, ale ma 2 wady:
1. przelotki na pasy są za wąskie, mam szelki Schrotta i są wąskie, a pasy są wąśkie i się brzydko układają
2. jak dla mnie tropche za wąski w miejscu na du..pupe ale to tylko moje odczucie, wszyscy, którzy w nim siedziieli chwalili.

Najważniejsza sprawa to to, ze laminat jest solidny więc nie powinno byc problemow, a materiał na obiciu taki sobie ale na razie nie ma problemów, a materiał zawsze można wymienić.

P.S. Postaram sie załatwić nr. telefonu do producenta (mam taka mozliwosc) wiec powinno być tanio, tylko mi przypomnijcie kilka razy na gg bo moge zapomniec.

Pozdrawiam
Seba

A zapomniałem, troche za duży do malucha i trzeba go tak dać, aby troche (1-2cm) zachodził na tunel od ogrzewania na końcu i trzeba podklepać troche drzwi przy ryglu od zamykania. Tak było u mnie. Ale pomimo tych trudności polecam

na moją dupę jest idealny co do producenta, to Krzemowy też coś kiedyś mówił, że jego kumpel robi podobne te przelotki rzeczywiście nie wyglądają za ciekawie nie rozumiem, czemu ktoś ich nie wsadził normalnie, tzn poziomo....a taniej, tzn ile?? bo na moją dupę jest idealny.
Lord_S - siedziałeś może w bimarco B ?? bo jestem ciekaw, jakie są twoje odczucia (jeśli siedziałeś )

Widynek jak móisz o tym bimarco z jedną przelotą na pasy to siedziałem i jest szerszy na dupie bardziej pasuje do mojej ale w zamoian jest kiepski przy ramionach, jeśli chodzi ci o ten najtańszy z 2 przeotami to też siedziałem, też szerszy na dupie, ale ten mój lepiej trzyma, więc moge go polecic. Ale te przelotki na pasy są fatalne i myśle nad przerobieniem tylko jeszcze nie mam pomysłu jak

Z tego co sie orientuje to kolo krzemowego mieszka gosc, ktory obszywa podobne kubly, ale troche inne (chyba abdull ma taki) a ja moge załatwić kontakt do producenta, który robi skorupy, może uda się wam kupić samą skorupe i obszyc i zrobić lepsiejsze przelotki.

Cytat:
tego co sie orientuje to kolo krzemowego mieszka gosc, ktory obszywa podobne kubly, ale troche inne (chyba abdull ma taki)

Nie nie, tam jest sklep w którym sprzedają fotele robione podobno na skorupach bimarco, a obszywane gdzie indziej!!!!! Foto w moim prfilu

Abdull: a czy w tych twoich są normalne przelotki (górne), jak w bimarco?? jaka cena?? i jak oceniasz wykonanie

Cytat:
2004-02-08 16:15:38, widynek pisze:
Abdull: a czy w tych twoich są normalne przelotki (górne), jak w bimarco?? jaka cena?? i jak oceniasz wykonanie

Przelotki ma takie jak bimarko czyli fajne Ale moj lepiej trzyma na boki - Abdull tez tak twierdzi

Abdull czy masz może adresik internetowy tego sklepu lub jakieś inne namiary?? Czy kubełek jest godny kupienia czy lepiej zbierać na Bimarco/Jacky itp ??
Pozdro

taki bimarco to kwota rzędu 750 zeta...czyli dwa "no-name - a'la bimarco fotel"

Witam) ja dałem za ten kubeł 320zł wykonanie jest bardzo dobre, jakośc materoiału jest dobra, choć mój się już trochu wytarł( z tym trzymaniem bocznym...... jest całkiem dobre, Lorda_S ma lepsze, bo jest głebszy, ja jakbym miał kupowac jeszcze jeden kubeł to kupiłbym taki jak mam, a nie żaden BiMarco czy Jacky( po prostu 2 razy droższy a taki sam), sprawdzony i fajnie mi się w nim jezdzi)) Adresu firmy nie mam niestety, nazywa się ona MGM Tunining czy jakoś tak, i ma siedzibe w Skoczowie, może Krzemowy bedzie znał adres. Dożuciłem jeszcze jedno jego zdjęcie do profilu (nr 5) PS: za 20zł ekstra możan abyło wybrać sobie napis)) ja pożałowałem 20 zł i mam SPEED:/ ale kupiłem sobie szyny które były tragiczne, nie kupować!!!!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: Abdull dnia 2004-02-08 19:52:43 ]

rozumiem ze to dokladnie ten fotel?

moglbys podac mi dokladne namiary na ta frime, jakas www czy cos? maja jakas kolorystyke do wyboru? z zewnatrz wyglada jak dokladna kopia experta. mam zajawke na 2 takie do nowego boba widze ze ladnie wykonany, dobre przelotki na pasy i w miare gleboki.

bylbym wdzieczny za info gdzie moge dorwac te fotele.

pozdrawiam
ZoLtaR

super wygląda ten fotelik... przelotki ma prawie jak Sparco Sprint

Nie jest to dokładnie ten sam, ale jest prawie idento, różni się tym tylk że ten na zdjeciu ma taką lekką falę na boku, między tymi dwiema czerwonymi plamami, mój ma tą krawędz prostą, a tak pozatym to idento!!! Kurde z adresem bedziie bardzo ciężko, spróbuje uderzyć do Krzemowego, on powinien znać adres, a jak nie to jakoś postaram się skołować!!!!!

Cytat:
2004-02-12 23:42:35, ZoLt4R pisze:
rozumiem ze to dokladnie ten fotel?

moglbys podac mi dokladne namiary na ta frime, jakas www czy cos? maja jakas kolorystyke do wyboru? z zewnatrz wyglada jak dokladna kopia experta. mam zajawke na 2 takie do nowego boba widze ze ladnie wykonany, dobre przelotki na pasy i w miare gleboki.

bylbym wdzieczny za info gdzie moge dorwac te fotele.

pozdrawiam
ZoLtaR

1. Pewnie że wiem gdzie ta firma jest, znam ich właścicieli, ubiliśmy razem kilka interesów.
2. Dlaczego do cholery nikt mnie nie dźgnął na priva w tej sprawie?! O wszystkim pamiętać nie mogę
3. Powyższe zdjęcie zostało zrobione w garażu u nich, metr na lewo leżały opony z felgami które kupiłem.
4. Adres to: M&M Auto Tuning, Torowa 6a, telefonu nie pamiętam aktualnie, ale całość można znaleźć w książce telefonicznej.
5. W dalszym ciągu pracuję nad zniżkami dla klubu, ale z powodu otwarcia pizzerii gościa na ogół nie ma w domu.
6. WWW: http://www.mm-autotuning.w.pl/. Uwaga, nie odpisują na maile

Cytat:
. Dlaczego do cholery nikt mnie nie dźgnął na priva w tej sprawie?! O wszystkim pamiętać nie mogę

No przeciez do jasnej cholery ja do Ciebie udeżyłem na priv

swietnie, a czy ktos wie moze czym sie rozni model 1 od modelu 2 ? jakos ze zdjec wyniuchac tego nie idzie

Cytat:
2004-02-15 12:39:08, ZoLt4R pisze:
swietnie, a czy ktos wie moze czym sie rozni model 1 od modelu 2 ? jakos ze zdjec wyniuchac tego nie idzie

Też się trudziłem i wydedukowałem że Speed I jest jednolitego koloru a Speed II jest łączony z dwóch kolorów.