Dla klubowiczow i nietylko

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pisze z takim pytaniem jako ze nasz klub przezywa lekkie zalamanie moze ktos ma jakis pomysl azeby doprowadzic go do stanu uzywalnosci Tzn moze ma ktos jaka koncepcje aby podja jakies kroki w kierunku aby atmosfera sie ozywila i zachecila klubowuiczow do dzialan zwiazanych z forum i ze spotami??? Moze jakies lekkie przeorganizowanie??? uatrakcyjnienie ??? Sam juz niewiem ale jezeli ktos mialby jakies wskazowki, pomysly llub opinie to niech je tutaj napisze i trzeba bylo by sie wziasc do roboty i cos poprawic.

Z gory dzieki i pozdrawiam

ja mam ;] najlepiej go rozwiazac ;];] a tak serio to nie wiem wydaje mi sie ze to ludzie robia klub a tutaj ich brakuje ;[

jestem za opcja Sliwka joke off corse

Ludzi brakuje,zaangazowania w organizowanie spocikow,,ew w przybywanie na takowe,jesli jest jakis plan i termin.
Ale mysle ze to jest tylko kwestia pogody ,a nie ludzi (chcialbym miec taka nadzieje ) i ze jka nastanie wiosna,ludzie wyjada swoimi wypieszczonymi furaczmi na drogi i cos sie zacznie dziac.

LUDZIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
OBIDZCIE SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja tak jak juz powiedzialem organizowac zloty moge i zajac sie ich trasami itp puki jest snieg tylko niemam stalego dostepu do netu wiec jak ktos ma jakis pomysl na zlot to niech mi napisze sms-a ze jest i zebym byl i np przygotowal trase np na zajezdnie albo na pas takze ja jestem otwarty na propozycje!!

Pozdro!!

pogoda to tylko wymowka wilu

Skoro tak mowisz a juz sie ludzilem