Mad dogg"a nowa hulajnoga

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
3 miesiace szukałem, foty w profilu- kiepskie bo z telefonu... Ale mam nareszcie, pierwsza seria 650!

-----------------
--=RACE TECH=--

klapa wypas niestety nie do zdobycia zderzaczki już mam jeszcze klapa ehhhhhhhhhhhhh bardzo ładny maluszek

Wszystko jest do zdobycia Trzeba tylko troche szczescia i naprawde pare groszy... Klape trafilem 3 lata temu na szrocie, cena 10 zl.

-----------------
--=RACE TECH=--

Gratuluje fury!
mam takie wnętrze... mam też cichą nadzieje zdudować kiedyś pikną "szejsete" Klape miałem ale podarowałem koledze.

[ wiadomość edytowana przez: mcqueen dnia 2004-02-16 13:57:51 ]

Ja tez NADZIEJE mam, narazie zaciera sie łozysko z przodu i zamiast jechac prosto sam skreca. Next week wymiana progow, jutro przednie zawieszenie z hamulcami od fl i plaski resor ( alufy czekaja w koncu...) I szukam orginalnego panelu na kołkowe przełaczniki, narazie jest zamiennik

-----------------
--=RACE TECH=--

Chodzi ci o korytko z deski rozdzielczej?

Tak szczerze to PO CO kupiłeś auto z progami do wymiany i hamulcami do roboty ? Klapa bardzo ładna, też mam takie dwie. Jedną zamontowaną już w moim Boberku.

Cytat:
2004-02-16 15:23:59, moch pisze:
Tak szczerze to PO CO kupiłeś auto z progami do wymiany i hamulcami do roboty ? Klapa bardzo ładna, też mam takie dwie. Jedną zamontowaną już w moim Boberku.

może chcesz drugą sprzedać ;d

"SZEJSETY" są da best... sam taką pomykam
zobaczcie zdjecia w profilu
no tylko wlasnie szukam TEJ klapy... teraz mam od eleganta w sumie zle to nie wyglada ale nie oryginalnie

krzuzer, wlasnie taki maluszek w takim kolorze mi sie zajebiscie podoba. takiego bym chciał! z tymi starymi felgami itp...
w ogole te stare maluszki sa ladniejsze.

Oldskul will never daj ! Klasa

dokladnie klasyki RE5PECT !!
zadne fele nie pasuja tak do maluszka jak te starego typu

a ja w kwietniu będe miał możliwość kupienia od "znajomego dziadka" maluszka jeszcze chyba 600 i jest on jego 1 i jedynym właścicielem... ma go od nowości i w bardzo dobrym stanie.. nie widziałem go jeszcze... zobacze go dopiero w kwietniu i pewnie odrazu kupie

Klapa nie jest na sprzedaż niestety. Ale mogę chętnemu załatwić nową. Niestety za bagatela 150PLN. Bez mojego zarobku nawet . NOWA KLAPA BAMBINO!

Klapę od bambino pewnie będę miał już dzisiaj za 5 PLN !!!

Szukam jeszcze kłów do zderzaków bo chromowane mam juz założone i chromowanych lusterek.

Dopiero teraz zaczyna mi się podobać mój malec.

Miałem wcześniej 600 - i załuję że ją sprzedałem - była naprawdę w super stanie. Teraz rekompensuje sobie tym że 650 przerabiam na oldschoola.

BTW. Nie rozumiem i nigdy nie zrozumie co za idiota chce kupe pieniędzy za stare części do samochodów (zwłascza za te które można spokojnie na szrocie za parę złotych kupić) - dla przykładu zderzaki w bardzo dobrym stanie kupiłem za 20 PLN. Światła od wersji Brown & Red 25 PLN, klapę za jakieś 5 PLN !!!

Moch zazdrosci zawsze musisz sie do czegos przyczepic? Chcialem koniecznie czerwonego i nic w lepszym stanie nie dalem rady znalezc. Owszem mialem takiego kolesia ktory mial mi sprzedac odziedziczona po ojcu 600 z '76 ale trzymal mnie trzy miesiace i w koncu powiedzialem zeby mnie w dupe pocalowal. Odwlekal to z tygodnia na tydzien za kazdym razem mowiac, ze jeszcze gora tydzien, dwa... I tyle. A ile wydalem na telefony (na kom bo nie mial domowego) to juz nie wspomne. System zakupu polegal na wkladaniu kartek za szybe z prosba o kontakt. W gratce nie znalazlem nic interesujacego, najwyzej skorodowane zlomy... W koncu znalazlem tego. Mi pasuje!

-----------------
--=RACE TECH=--

Ja też niewiem po co sie czepia. wymiana progów w malcu to niemalże chleb powszedni dla średnio wprawionego blacharza, nie ma się czym przejmować, a czepiać można by było jakbyś kupił malca z pozarywanym od korozji zawieszeniem
Jest OK

Może się czepiam. Przepraszam. Może mnie zazdrość zjada Mój nie ma i nie miał progów do wymiany a to rocznik 82. A jak wygląda przebieg u Ciebie ? od którego właściciela kupiłeś ? znasz historię auta ?

mój nie miał i nie ma progów do wymiany a rocznik 78 :]
tylko malutkie ogniska rdzy sie znajda ale na wiosne znow bedzie się pięknie prezentował zdrowie najwazniejsze ! tak samo u nas jak i u samochodów

Przebieg jest tajemnica samego autka... @ wlascicielem bul mlody czlowiek, ktory podtuningowal szyby ciemna folia (jeszcze tylko tylna do zerwania) obcial lewarek zmiany biegow przy samej podlodze, podrasowal glowice zdejmujac po jednej sprezynie z zaworu itd... Szkoda slow. Pierwsze co zrobilismy to wywalenie glowicy, wrzucilem swoja razem z blachami silnika. Teraz mam juz prosty resor i flowskie kola z przodu. Wlasnie robilem geometrie - sam, naszczescie odp przyzady byly

-----------------
--=RACE TECH=--