Jesteś ze śląska? szukasz dobrego Auto Gaz-u?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich. jakoś dwa tyg. temu założyłem sobie instalację gazową do mojej omesi(2.5 V6) wsadzili mi sekfencję- narazie śmiga świetnie. wiem że to za krótki okres czasu żeby o tym trąbić, ale sposób w jaki to zrobiono jest b. zadowalający. miałem już przyjemność "bawić" się z kilkoma warsztatami, tylko że w innych furach i niech ich wszystkich ... trafi, ale ten aktualny, jest poprostu świetny: jakoś i solidność wykonania bardzo mnie zadowoliła. narazie nie napiszę gdzie to jest, a to tylko dlatego żeby mnie nie posądzono o reklamę. wieci pewnie jak to jest. dlatego polecam ten warsztat. w razie potrzeby kontaktu z nimi czekam na wiadomość na gg. mój nr 2665501. pozdro

Jeśli to nie tajemnica to :ile kosztowała i jakiej firmy ta instalacja?

to wrzuc adres i nr telefonu do rekomendacji. Mnie także iinteresują koszta, i napisz cod wiecej o tej instalacji

oczywiście, tajemnicą to nie jest! kosztowało mnie to 5950 zł - niby jakas promocja z 6950 (każdy tak gada - ale dlaczego mam im nie ufać) instalka jest firmy BRC Seqento (chyba dobrze to napisałem) na japońskich wtryskiwaczach - niby nie do zajechania. bo np na jakiś wtryskach holenderskich przyjemnośc była tańsza o 450 zł. pozdrawiam

adres tego warsztatu...
AUTO MIX
Skrzyszów (okolice Wodzisławia Śl.)
tel. 032 4726596

dają też ładny samochodzik zastęczy - płacicie tylko za wyjeżdżone paliwo

Cytat:
Witam wszystkich. jakoś dwa tyg. temu założyłem sobie instalację gazową

Ja założyłem w marcu 2004, przez miesiąć było super, a póżniej zaczeły się problemy których jeszcze do tej pory nie mam rozwiązanych... także z rekomendacjami (niestety) trzeba bardzo uważać...

Diro masz rację. z rekomendacjami różnie bywa. z reguły jak komuś założą dobrze to się ich chwali, a gdy spieprzą robote to tylko wysłać ich do diabła. sam kiedyś założyłem gaz, ale do japońca. polecali mi taki jeden warsztat (niby dobry) pojechałem,założyłem i niech ich szlak trafi. o tym teraz w Skrzyszowicach nie powiem złego słowa. do niego ludzie jeżdża z daleka i każdy ich chwali. facet ma konkretną rozmowę. mówi co i jak. że na tym będzie chodziło na bank, na innym też powinno chodzić - stawia sprawę konkretnie i nie kombinuje polecam