Fajna Mirafiorka z Łodzi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mamy w Łodzi takie co tygodniowe spotkania samochodów różnej maści. Ludzi przyjeżdzają sobie i ścigają się. Raz spotkałem taką przyjemną 131,gadałem z goście,auto kupił w stanie kompletenj ruiny i doprowadził do stanu jaki widzimy na zdjeciach.

aaaallleeeee ładniutka.. nie wiedziqlem że Mirki mogą tak ładnie sie prezentować...

Jak go ją jeszcze kiedyś spodkasz to wspomnij gościowi o www.131.pl i o klubie może mu sie pomysł spodoba wi sie przyłączy.
Pozdro

Nooo rzeczywiscie ladny Fiacik

ZNam to Mirafioro, jest naprawdę świetnie zrobione. A koleś chyba mieszka w Ksawerowie, tak mi się wydaje.

A gdzie się w łodzi ścigaja?

Dawniej było to na lodowej a teraz gdzie i kiedy??

pod M1

Cytat:
2004-02-26 12:30:58, zeckon pisze:
.... Raz spotkałem taką przyjemną 131,gadałem z goście,auto kupił w stanie kompletenj ruiny i doprowadził do stanu jaki widzimy na zdjeciach......

i chwala mu za to!! bardzo ladna.

McQueen syneczku jak to jest pod M1 to ja mam Wartborghini.
To sa chyba jakies starsiejsze foty bo ani sniegu ani nic ni ma. Ale nie wiem gdzie to jest bo ani nie lodowa ani nie techniczna ani mi to na lublinek ani na M1 nie wyglada.
p.s W lodzi jezdzi jeszcze ladniejsza mirafiorka - niebieski metalic

Byłem wczoraj wieczorem pod M1 ale faceta z tym 131 nie było. Bober wspomniał,że po łodzi jeździ jeszcze fajniejsza 131(niebieski metalic) - samochód latem jeździ na takich felgach tzw.pająki rozmiar podajże 16 cali !! do tego ma oryginalny wlot na masce (taki jak miały 131 Abarth),silnik 2.0 (oj chyba ostro dłubnięty bo często potrafi wyruchać niezłe zachodnie furaki na prostej).Niestey jeszcze nigdy nie zrobiłem temu autku fajnego zdjęcia,jak zrobie to wrzuce na forum. Z właścicielem tej 131 gadałem (klubowiczów nigdy za wiele) żeby nas odwiedził w sieci ale facet pracuje i sie uczy wiec nie ma za wiele wolnego czasu

Koles od tego niebieskiego Supermirafiori to moj kumpel - blacharz - zaklad ma na Telefonicznej, kolo kosiarek, ma tez 850 i mikrusa Warto zajrzec, ceny ok.

[ wiadomość edytowana przez: MAD_DOGG dnia 2004-02-27 09:19:34 ]

To zagadaj z nim i wpadnijcie w najbliższy czwartek pod M1 to pstrykne kilka fotek i wrzuciłoby się na forum.

No i widzisz stasiu, zlot był pod M1, wiem co pisze "tatusiu"