Felgi aluminiowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy mogę gdzieś dostać felgi o rozmiarze 9JR14 (nie śmać sie).
do kaszlaka żecz jasna na tył

Ja mam pytanie. Gdzie Ty masz zamiar je wsadzic?? To ze z tylu to wszyscy wiedza, ale w ktorym miejscu? Masz moze cos przerobione, bo bez tego to ciezko to widze.

ja mam stalowe 10x15 {i przednie 7x15}na 5 srub... chcesz?? jedna felga wazy 14.5 kilo... sama radosc....

Czemu się śmiejecie,przecież prosił żeby się nie śmiać

Poszukuje felg firmy RSL,LRS,SRL czy jakoś tam o rozmiarze 9JR14. Dla niedowiarków info. trzeba poszerzyć nakola(myśleć trzeba)
Cytat:

Ja się nie śmieje bo kiedyś też miałem plan wsadzenia 14stek do malana. ALE NIE O TAKIEJ SZEROKOŚCI!!! Czy Ty wiesz ile to jest 9 CALI ? I JAK BARDZO TRZEBA MALUCHA POSZERZYĆ? Jaki silnik to uciągnie i jaką chcesz założyć oponę ? Jedyne co proponuje to 255/35R14. Takie opony istnieją na szczęście będzie Ci je tak samo trudno dostać ja felgi 9J14.

http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=21518682

tu masz RSL w rozmiarze ktory potrzebujesz...

mnie sie wydaje że to trzeba leczyc jakbym był policjantem to z miejsca poszedł by dowód za takie kółka

A łożyska na to - nie możliwe

Nieno no musze wytłumaczyć może sie pomyliłem bo chodzi mi o opne 225/35 czy to 8 cali jakoś tak. W garaży mam silnik Suzuki Swift 1.0 ze skrzynią. Silnik pasuje w poprzek .
Przy mocy ok.90km (silniczek po tuningu będzie) potrzebne są ogromne koła żeby cała moc silnika była podawana odrazu na np. asfalt. Seryjne koła od Swifta mają 13 cali i oponę typu balooon.Ja chcem mieć felgę 14 i opone typu"kapeć" żeby wszystko zachowało estetykę i oczywiście przełożenie w skrzyni biegów
(żebym nie męczył się z prendkościomierzem.Nadkola trzeba poszerzyć o ok. 16cm.
Dziękuje
To dla tych którzy nic niezrozumieli

Ile kosztuje malowanie alusow??

w krakowie w COLOREXIE jakoś 70 zł/szt z piaskowaniem...na biało 60 zł

cHYBA żebym założył stalowe
tylko jakie
mam jakieś tam od starej Łady rozmiar opony to 165/60czy 65/13
ale to za mało

wszyscy jeżdza na normalnych felgach a ty musisz na jakiś udziwnionych , ja pierdole czy nie mozesz zaozyc sobie jak na malucha przystało jakis normalnych rozmiarów np 135/70/13 145/70/13 155/65/13 i do tego felg od cc zastawy df-a

Cytat:
2004-02-25 10:12:41, Royber pisze:
A łożyska na to - nie możliwe

Oj racja

Cytat:

wszyscy jeżdza na normalnych felgach a ty musisz na jakiś udziwnionych , ja pierdole czy nie mozesz zaozyc sobie jak na malucha przystało jakis normalnych rozmiarów np 135/70/13 145/70/13 155/65/13 i do tego felg od cc zastawy df-a

Jesu no ja tu chcem zrobić innego kaszlaka jak wszystkie inne
mi sie takie wąskie kółka na baloonach znudziły

no niewyszło mi z cytatem