Kolejny maluch do oceny.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
To maluch mojego kuzyna co o nim sądzicie
ps.foty w profilu
Z góry dzięki za odpowiedzi

a co ma w silniku zrobione? Bo widze brak tlumika szmerów ssania

Ma gaźnik przerobiony splanowana głowica 2mm polerowane kanały wylotowe rysowane dolotowe przerobiony dolot otparownik wydech tekli zgrane kolektory wydechowe z głowicą a ma do 100- 25s.
Pozdro

Jak dla mnie bardzo ładny bo czysty,zadbany i nie udaje Ferrari. A ja jestem zwolennikiem grzebnięcia silnika (tak jak w tym przypadku) niż oklejania auta kilogramami plastiku.
Pozdrawiam
Andrzej

Wedlug mnie bardzo ladny maluszek..a nie jakis wiejski tuning
pozdroowka Mariusz

tak szczerze to nic nie ma ciekawego.
wygląd czysta seria, zadbany i o to chodzi.

Kołopaki od Matiza... bleeeee.... zdecydowanie won!!! Poza tym to ładny i wyglada na zadbanego aha gleba by sie przydała

Mi na kolpakach od Matiza podoba kiedys sam se chcialem wstawic. Fiacik ladny zadbany, UMYTY nie to co moj

Taaa kolpaki od matiza mnie zawsze wkurzaja na innych autkach ... dlaczego ??? Bo mialem matiza i 3 razy mi je kradli !!!!

A co do maluszka (jak juz sie udzielam to napisze ) to tak jak wyzej koledzy pisali , ladny zadbany egzemplarz

pozdr

Dzięki za pozytywne odpowiedzi . Jak by mój 24 latek tak wyglądał
Ps co do kołpaków to te seryjne maluchowskie soą naprawdę blee a białe felgi raczej do białego malucha nie pasują więc wybrał kołpaki od matiza
Pozdro.

Maluszek spoko tylko kołpaki od Matiza nigdy mi sie niepodobały na maluchach, a co do reszty spoko.

Cytat:
2004-02-21 15:34:43, DAN89 pisze:
Ps co do kołpaków to te seryjne maluchowskie soą naprawdę blee a białe felgi raczej do białego malucha nie pasują więc wybrał kołpaki od matiza

dlaczego uważasz że białe felgi nie pasują do białego maluszka.. ? Widziałem juz takiego i dość dobrze się prezentował...

A malizna całkiem dobrze wygląda... całkiem dobra seria z zewnątrz... i nawet komora silnika umyta.. fiu fiu... komu by się tak chciało

CZrna maluchowska felga jest spoko... białe i mi się nie podobają ale napewno będą lepsze od tych kolpaków.. pozdro...

Zadbany i w sumie dość ... seryjny. Natomiast kołpaki od Matiza, przepraszam, że nie jestem oryginalny, są BLEEEE. A maluszynce GLEBA by się przydała.

Ładmy malczanek ale te kołpaki za nic nie potrzebne!!!!