| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-12-01 12:51:02 Panowie jesli chodzi o problemy w nocy to pisalem w temacie info, byla mziana serwera czy cos takiego w kazdymb adz razie, to co wam dokucza i o czym wszyscy piszecie czyli sortowanie postow zalezy chyba teraz indywidualnie od kazdego, chyba, wejdzcie w swoj profil i tam w opcje, potem ustawcie sortowanie. Oczywiscie jesli chcecie. Ja u siebie zmienilem mam nadzieje ze w ten sposob zmienilem wszystkim ale nie jestem pewien, wiec niech kazdy sprawdzi czy ma takie opcje.
"For this ten seconds or less, I''m free..." |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2002-12-01 16:23:04 I bardzo dobrze, że w końcu zginęła liczba postów i gwiazdki przy każdej wiadomości. Nie będzie już mam nadzieję, żadnych nieporozumień. A poza tym to "stare forum" bardziej mi się podobało |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-12-01 19:59:10 hehehe ktroe stare bylo ich kilka ? |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2002-12-01 21:50:48 No to ostatnie. Eee to znaczy to samo co teraz tylko przed zmianami. Np bardziej podobało mi się jak przy odpowiadaniu poprzednie posty były "na sztywno" a nie w pływającej ramce i jeszcze parę rzeczy, ale ogólnie jest to samo i ogólnie mi się podoba |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-12-01 22:30:54 to co narzekasz ? |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-12-02 00:05:11 Moim zdaniem zmieniło się wszystko na plus prócz jednej żeczy:
- szkoda że nie wyświetla się już pod danym użytkownikiem jego miejsce zamieszkania... wcześniej jak się czytało odpowiedzi to było wiadomo czy pisze to Warszawiak czy Krakowiak... a tak to trzeba plikać w profil danego pacjenta żeby sprawdzić skąd on jest... |
daemon (A) Ford Fusion POZnan* | 2002-12-02 09:49:57 Ooops, faktycznie miasto tez wycialem Powroci na dawne miejsce jeszcze dzisiaj. pozdr. |
HenBas Klubowy Weteran Ford Focus 1,6; Astr ... Chorzów | 2002-12-02 18:42:04 No, niestety ! U mnie też długo trzeba czekać po każdym kliknięciu. Ja chcę tylko powrotu poprzedniej prędkości |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2002-12-02 20:47:50 A ja zgłaszam następującą niedogodność (przynajmniej dla mnie). Mianowicie: lubię otwierać sobie wszystkie nowe posty hurtem, używam do tego nie PPM|Otwórz nowe okno tylko skrótu Shift + click. Problem w tym, że oprócz otwarcia nowego okna z porządaną zawartością, w oknie "głównym" otwiera się to samo. Jest to o tyle denerwujące, że używając przycisku "Wstecz" pokazuje mi, że wszystkie posty są już przeczytane. |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-12-03 00:36:48 ...ja również dołączam się do zażaleń dotyczących prędkości Forum... czasami tak długo "myśli" że posty znikają...
...wcześniej chodziło jak burza... |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-12-03 10:15:15 Gwiazdki caly czas a, ale w profilu, a nie pod xywa na widoku.
Pozdrawiam Lasombra |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-12-03 18:21:18 Dzisiaj to już Forum przeszło po prostu samo siebie !!!
Pisałem posta do tematu "Pytania i odpowiedzi na Forum" i napisałem naprawdę DUŻO po czy pliknołem "WYŚLIJ" i tyle widziałem mój post ! Forum się zawiesiło i umarło całkowicie a moje głębokie przemyślenia poszły się jeb**! |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-12-03 19:54:14 Obydwie z tych Galerii nie są umieszczone na tym samym koncie co nasza strona Klubowa. Istnieją tylko i wyłącznie jako linki do innych stron już gdzie indziej istniejących.
Galeria Klubowa (czyli dawna galeria Klubu Espero założona przez Adminka-Adama) została usunięta z serwera. Link do niej podczas następnej aktualizacji zostanie usunięty. Galeria Tomka natomiast jest na serwerze "wp" który zrobił coś takiego, że strony umieszczone na ich serwerze nie otwierają się jako linki... Stąd pozostała nam tylko jedna galeria Motonews |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-12-03 20:49:21 przy nastepnej aktualizacji (sroda wieczor) postaram sie wszystko naprawic obaczy sie co i jak |