| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
igor002 VW Golf 1.6CL 1990 - ... Kraków | 2004-02-15 21:09:30 Witam wszystkich.
Jestem zklubu ritmo, ale mam pytanie do wszystkich fittowiczów. Mianowicie chce obnizyć mojego ritmiaczka 1.5 Z przodu są sprezyny a z tyłu resor poprzeczny, no i wszędzie amortyzatory. Co zrobić zeby go obniżyć i to jak najtaniej, a najlepiej bez kosztów tylko samemu we właśnym zakresie. Słyszałem o obcinaniu sprężyn alboi ściagnieciu np 2 zwojów. niewiem tez co z resorem, do kowala? ile to kosztuje? niemozna samemu jakoś? Co mi radzicie? Pozdrawiam wsystkich |
versus Dress Czyściciel Mazda 626 GF 2.0 Wrocław | 2004-02-16 23:16:52 Eifel: |
SVERAdesign Dress SQADet Citroen C4 Coupe Oleśnica | 2004-02-18 22:47:13 trzeba kombinować...ale ja wole już poczekać i kupić atestowane... |
Lava1 SQAD Sympatyk Felicia Combi / Mond ... Wrocław [Kiełczów] | 2004-02-19 10:44:25 Co mpożna zrobić samemu to można. Ja osobiście nigdy nie kombinowałbym z zawiechą amatorsko. Od tego naprawdę może zależeć życie. Poza tym zupełnie nie nadaje się takie zawieszenie na Polskie drogi. Zreszta popytaj taklich coi mają taką zawiechę.
Ja co prawda mam macla z seryjną zawiechą ale biorąc pod uwagę że teraz ch... mnie strzela jak jeżdże i rzuca mnie po całym aucie na każdej dziurze a co dopiero jakbym utwardził i/lub obniżył zawiechę. Osobiście nie polecam - no chyba że masz dojścia do sprawdzonych i pewnych rozwiązań. |