MotoNews.pl

Poteoteryzujmy - Zastawa 1100 - Fiat 128

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Załózmy ze kupiłem Zastawe .....
Silnik 1100 Fiata wnetrze Fiat z zewnątrz Fiat 128 .
Jedynie w dowodzie pisze Zastawa ..... Alew koncu to jest to samo auto ..... Bo składane na elementach Fiata bo zastawy brak ......
Czy mozna byc wtedy w Fiat -Furious .....

Dosc wazne bo lubie FF a auto jest jedynie do malowania tak to żyleta .... zaspawane tylne drzwi - full chrom - klasyczna wyscigówka.
Tylko na czerwony mettalic ją w srodku skóra i welur i jakies Cromodory ......

Auto jest Fiatem jedynie w dowodzie Zastawa ....

Ps. To oczywiscie Teoria .....

Cytat:
2004-02-20 23:21:43, CZUCZU pisze:
Załózmy ze kupiłem Zastawe .....
Silnik 1100 Fiata wnetrze Fiat z zewnątrz Fiat 128 .
Jedynie w dowodzie pisze Zastawa ..... Alew koncu to jest to samo auto ..... Bo składane na elementach Fiata bo zastawy brak ......
Czy mozna byc wtedy w Fiat -Furious .....

Dosc wazne bo lubie FF a auto jest jedynie do malowania tak to żyleta .... zaspawane tylne drzwi - full chrom - klasyczna wyscigówka.

Zaspawane tylne dzwi? a nie jest to fabryczna wersja 3dzwiowa o nazwue 'Mediteran'?

Niee bo narazie ma 5

czuczu zastava to pelnokrwisty fiat moim zdaniem zocha nawet jest ciut ladniejsza od sedana 128... tyl mi sie bardzo podoba jugole mieli szczescie ze dostali najladniejsza wersje nadwoziowa podstawowego 128 do produkcji.... a w sumie to jest kolo 90% szansy ze zastava ktora "teoretycznie" masz jest made in Poland {znaczek zastava 1100p} jak narazie raz w zyciu widzialem u nas zoske 1100 nie "p" tylko oryginalna jugolska crwena zwezde ,
na upartego mozesz nawet przyczepic znaczek "autobianchi" do zoski bo wlosi pewna ilosc nowych zastaw sprowadzali sobie do kraju i sprzedawali np jako autobianchi....

kupuj, kupuj, bedzie wypas

czuczu cos dla ciebie.... wyglada ladnie cena rozsadna : just look....

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21542101

Dokladnie. Zastawa to ladniejsza wersja 128 wg mnie. Wiem co to za auto bo w mojej rodzinie byly dwie takie, i to wersje jugoslowianskie Jedyne to ze rdzewialy dosc szybko i psuly sie dosc ciezko. Ale wdzieczne auto bylo i np do paryza w 4 osoby full zaladowana na autostradzie 130 jechala spokojnie.

Witam!!!mialem oryginalna jugoslawianska Zastave....i kurcze slicznotka niej byla...zero rdzy silniczek bzykal jak pszczolka....leciala na trasie katowickeij 160!!!I kupilem soobie Fiata 127 ktory tak mnie zarznal finansowo,ze puscilem ten samochod do ludzi za smiesznie male pieniadze tylko po to zeby wykupic tego sk..........a z warsztatu
Czuczu....kupuj....jak trafisz dobry egzemplarz bedziesz zadowolony!!!!
Zastava jest duzo ladniejsza niz 128 ma smieszna ''dupke'' i pojemny bagaznik!!!

Mam mozlwiosc za niewilką kase kupic zastawe po kapitalce blachy .....
Facet daje mi 2 silniki po kapitalce 2 na czesci pare skrzyn półosi , 2 wnetrza ...... instalacja lpg legalna + załozenie butla 80 czy 100 litrów raz tankujesz jeździsz baaaaardzo długo ....

Problem w tym ze prawdopodobnie auto jest wyrejestrowane - tylko wyrejestrowane .....

Trzeba je pomalowac i złozyc ..... Tzn biore bude i kilkanascie skrzyn czesci ....... - skąd ja to pamietam ( 126 )

Fotki itp bede miał w srode i wtedy bede wiedział co i jak.....
Aha powód sprzedazy jest jeden - zawalony zastawami garaż a drugie dziecko w drodze - facet kupił sobie drogie auto i nei ma miejsca na zastawe ....

Ale pojawiła sie tez druga opcja i zobaczymy co z tego wyjdzie kupie puzle czy rajdówke takiego jednego .... Pozyjemy zobaczymy.....
Narazie trzeba szukac kupca na malenstwo .... Bo to bedzie źródło zasilenia konta .....

Tego 127 z allegro oglądałem w środe jak obierałem swoją 8ke

Cytat:
jak narazie raz w zyciu widzialem u nas zoske 1100 nie "p" tylko oryginalna jugolska crwena zwezde ,

Mój kumpel ma dokładnie taką bez "p".. stan idealny.. 100% orginał.. nawet lakier orginalny... Mistrzowski samochód..

a mi się bardziej podoba fiacik

Cytat:
2004-02-21 14:03:56, MCQUEEN pisze:
Tego 127 z allegro oglądałem w środe jak obierałem swoją 8ke

i co Krzyśku o tym powiesz ? dobry samochodzik? wart tej kasy czy w ogóle nie warto się napalać ?

Silniczek ma koło 60tyś wiadomo do czego może posłużyć
do poprawy jest blacharka. Ale polecam archicara jako pewną osobę od której można kupować auta. Gówien on nie posiada.
Auto widział tez simon, ja zajęty troche byłem pakowaniem 128 na lawete, on gadał dłużej z włascicielem, niż ja.