Spoilerki itp

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
po pierwsze przepraszam moderatorow jesli złąmałem jakis zakaz albo cosik mam jedno pytanko przegladajac wasze forum natrafiłem na dział tuning itp czy nie interesowały by was jakies elementy tuningowe np spoilery na nozkach, chodniki z ryflowanej blachy itp jezeli tak moge przedstawic oferte specjalnie dla klubu robie rozne elementy z metalu ale nie mam firmy blacharskiej bardziej elementy ozdobne i nie tylko pozdrawiam wszystkich

hmm chyba nie ma przeciwwskazan..
jest tylko jedno 'ale' badz przygotowany na bezlitosnych lowcow wiejkiego tuningu...oni juz czekaja zeby wysmiac cokolwiek im pokazesz...

nie zartuje wcale

Jezeli masz jakies foty to pokaz zobaczymy twoja prace i sie zastanowimy

Cytat:
2004-02-16 19:02:23, qbaj pisze:
hmm chyba nie ma przeciwwskazan..
jest tylko jedno 'ale' badz przygotowany na bezlitosnych lowcow wiejkiego tuningu...oni juz czekaja zeby wysmiac cokolwiek im pokazesz...

nie zartuje wcale

Racja strzez sie! Pomimo tego ze podobaja mi sie tjuningowane esperaki nie bede nic przerabiał w moim autq, poniewaz główną role w tym gra kasa kasa i jeszcze raz kasa a ja ledwo uskrobałem na blechy. Moze kiedys....

Cytat:
2004-02-16 18:54:28, cyniarz pisze:
po pierwsze przepraszam moderatorow jesli złąmałem jakis zakaz albo cosik mam jedno pytanko przegladajac wasze forum natrafiłem na dział tuning itp czy nie interesowały by was jakies elementy tuningowe np spoilery na nozkach, chodniki z ryflowanej blachy itp jezeli tak moge przedstawic oferte specjalnie dla klubu robie rozne elementy z metalu ale nie mam firmy blacharskiej bardziej elementy ozdobne i nie tylko pozdrawiam wszystkich

a po ile takie chodniki z ryflowanej blachy i czy specjalnie dopasowane do naszego Esperczaka czy jakies "uniwersalne"?

czekamy na ofertę

Ja bym się pisał na pokrowce z ryflowanej blachy

a witam chodniki robie pod dany model i nie tylko chodnik i pod zamownie klienta niedługo podam orientacyjna cene pozdrawiam

Cytat:
2004-02-16 20:32:13, Martinezzz pisze:

buahhahahahahahahaah ciekawe czy są wygodne

Cytat:
2004-02-16 20:32:13, Martinezzz pisze:

Marti - weż sobie tarke podłóż pod ... pupę

PS Nie wiedziałem, że taki sado-maso jesteś

Co wy z tą blachą? Weźcie se traktora albo kombajna kupcie - będziecie mieli blachę w wyposażeniu standardowym. Tylko dywaniki i to materiałowe, a nie jakieś gumiaste.

a wiec witam cene chodniczkow ustalilem na 350 zł cena oczywiscie do negocjacji pozdrawiam

I oto przykład jak można wyciągnąć niezłą kasę z towaru który kiedyś służył do budowy hal fabrycznych bo był najtańszy i najtrwalszy.

Cyniarz... moglbys mi podac ceny spoilerow na klape i mniej wiecej ksztalty?

po pierwsze nie robie z materiałow juz uzywanych tylko nowych a po drugie uzywana ryflowana blacha po pierwsze jest porysowana a po drugie utleniona pozdrawiam a co do spoilerka robie ksztatł spoilera jaki chcesz wg zdjecia a do ceny to zalezy czy chcesz niklowany czy polerowany pozdrawiam

A czy ja pisałem, że robisz z używanej? Nie!

Cyniarz! Kolego....wdeptując w nasze forum wdepnąłeś w niezłą kabałę!! ....no chyba, że masz zdrowe i baaaaaardzo głębokie poczucie humoru ?! ...inaczej albo polegniesz z czyjegoś miecza /najpewniej „Piotrowego” / albo się śmiertelnie obrazisz! ....
Życze Wszystkiego Dobrego! Powodzenia

heh spoko co do obrazenia nie ma co sie obrazac tylko bawi mnie takie cos pozdro