Filmiki z esperakami to ściągnięcia.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
To jest link gdzie jest kilka filmikow z esperakami made in russia .

Hehe w downloadzie maja nawet mp3 ze swoja piosenka, moze tez cos nagramy?

Filmiki sciagniete fajne fajne my tez musimy jakies nagrac albo jak macie do dajcie

Prosisz i masz

1 Film przedstawia wyścig mojego esperaka (jeszcze bez lpg ) z lanosem Nitro Grzyba. Nadmienie że ten lanek był opisywany w AŚ.

2. film to wyścig w rudnikach, mój z Łukaszem Gajerem.....oba autka z silnikami 1.8 .......... tyle że mój nie miał wtedy jeszcze LPG

A ja tez mam filmik na cargojak sie scigam z nebieska nubira 1.6 ale niewiem czy ten koles go jeszcze ma. Tomek ty goznasz on ma srebrna nubire 2.0 z podobnym spojlerem do mojego i ma zamontowany duzy wyswietlacz od Vw. Niewiem moze jak masz do neigo dojscie i on by mial ten filmik to by bylo super.

A jak macie jeszcze filmiki jakies to dawajcie

najlepszy jest wyscig espero z nivą buahahahaha...mogli jeszcze postawic zaporożca albo jakies żyguli czy inna wołge

człowiek od tej Nuby to Cysio.
Tak na marginesie - jest to nuba 2.0......a dostawał ode mnie bęcki w każdym wyścigu........a potem założył Nitro
.....ale skubany mi o tym nie powiedział....i tak przygotowany ustawił się ze mną podczas spotu O-T na wyścigi.....
Pierwszy przejazd (Cysio na wyłączonym Nx-ie) wygrałem tradycyjnie
Drugi - też bez Nx znowu wygrałem.....
...Cysiek wtedy do mnie - źle wystartowałem dawaj jeszcze raz....ja pewny swego ..."dobra znowu Ci tyłek złoje"

.....i tak jedynka tradycyjnie odjeżdzam....dwójka (cysiek właczył NX) idziemy równo...trójka....i nubira ląduje przede mną

Skubaniec nie powiedział mi że założył nx-a ...a ja potem przez tydzień rozbierałem silnik i dochodziłem co się zepsuło i dlaczego zaczal wolniej jeździć

O wlasnie to Cysio wiec jak masz z nim jakis kontakt to zapytaj sie o wyscik esperaka z nubira 1.6 niebieska moje espero napewno amieta. Mam nadzieje ze ma jeszcze ten filmik

spoko zapytam

Ten ruski wiśniowy Esperak ma identyczne folie na szybach jak moje! Wogóle to Espero przypomina mi moje gdy zaczołem je tjuningować

[ wiadomość edytowana przez: ŁUKASZ_GAJER dnia 2004-02-18 02:18:45 ]

Przyznaj się Łukasz!!....skąd masz swoje Espero ??

A oto kilka filmików z Esperakami które znalazłem u siebie na kompie:

Montaż CD-ROM'a przez "Jacentego "
Mój stary wydech ULTER (na Stegnach) który aktualnie posiada "QLogic"
Bartek pucuje plastiki w mojej furze na zlocie na Cargo
Mix "Krzyśka-Diackona" ze Stegien - Zimowe ślizgawki
Migająca blenda
Zlot Koreański cz.1
Zlot Koreański cz.2
Zlot Koreański cz.3
Dźwięk mojego przelotowego wydechu cz.1
Dźwięk mojego przelotowego wydechu cz.2
Filmik ze zlotu na śląsku cz.1
Filmik ze zlotu na śląsku cz.2
Filmik ze Stegien bez podkładu dźwiękowego, nie montowany...
Niebieskie diody na całym Esperaku (nie dawno to wżucałem na forum)
Nowy wydech ELTEC MaćkaGT cz.1 (też nie dawno było na forum)
Nowy wydech ELTEC MaćkaGT cz.2
Espero kontra Hyundai - 1/4 mili
DŁUUUGI i SPORO WAŻĄCY film ze zlotu w Rudnikach - wyścigi Espero na 1/4 mili
Moje Espero 2 lata temu - stare felgi, stary wydech, wysokie zawieszenie...

Ten wiśniakowy ma odjazdowe kołpaki - z wbudowanym standardowo tarczami hamulcowymi

Juz wszystkie sciagnalemsuper wkoncu mamjakies filmki

A ja wlasnie wracalem esperakiem, tym razem jako pasazer bo na piwku bylem i zrobilem wedlug mnie extraaa zdjecie

Rico... ale czad

Fotka naprawdę super!
Szkoda tylko że aparat nie złapał dokładniejszej ostrości na lusterku...no, ale trening czyni mistrza
Pozwoliłem ją sobię troche "podrasować" i wżucić koreańczykom do galerii

TAPETKA

Dzieki, dzieki... jak bedzie kolejna okazja to juz mam plan jak cos lepszego zrobic ale niech to zostanie tajemnica.

No dobra zdradze wam moj pomysl... musze pogadac z moim sasiadem ktory tez ma esperaka i chce zrobic podobne zdjecie tylko ze zrobie je na obwodnicy ( 2 pasy i dluga prosta ) i bedzie mnie wyprzedzal esperak tak ze uchwyce go z profilu tylnego. Mam tu pytanie do fotografikow a w szczegolnosci do naszego fotoreportera Łukasza , czy uda mi sie zrobic zdjecie takie ze moj esperak ( a wlasciwei jego lusterko i bok ) oraz esperak wyprzedzajacy bedzie bedzie na zdjeciu ostro a reszta rozmazana?? Oczywiscie musimy jechac z ta sama predkoscia. bedzie to trudne do zsyncgronizowania ale efekt bedzie extraa.

a tu moj esperak i sasiada... tylko musze go namowic na to zdjecie...

[ wiadomość edytowana przez: RICO__ dnia 2004-02-19 12:35:26 ]

Jezeli bedziecie jechac z ta sama predkoscia, to musisz jeszcze ustawic krotki czas migawki i powinno wyjsc. Widze, ze sie zapaliles do robienia zdjec na dobre Tylko jedna prosba, "resize" zdjecia do 640x480, no chyba, ze masz jakies fajniejsze, jak z lusterkiem.

Pozdraiwam
QLogic