Syrena

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam do was pytanie czy miał ktoś syrenke,bo nosze sie z zamiarem(może kolo wakacji jak zwrot podatku dostane) zakupić syrenke i pomyśleć nad modyfikacją.
i teraz prośba jak ktoś ma jakieś materiały dot. przeróbek , rys ramy, co kolwiek dot. zmian w 105 lub innych modelach to piszcie/ślijcie na :mardf@wp.pl
zastanawiam sie nad tylnym napędem...
zaznaczam są to plany odległe ale może....

Ja to w Toruniu widziałem Syrene z silnikiem R 19 na fajnych alu 14 calowych popiernicząła fajnie, koleś ją potem chciał sprzedać za 14 tysiecy

chyba wiem o której mówisz ale wydawało mi sie że miał z R5 silnik a nie z 19 ale moze.
a ja myślałem nad tylnym napędem(syrena ma rame i może coś sie udałoby pomajstrować)
za 14tyś ja wole sbie sam coś fajnego zrobić
a tą syrenke z silnikiem(wsumie cały dół) od porsche widzieliście??

Cytat:
2004-02-21 13:19:30, mar125 pisze:
chyba wiem o której mówisz ale wydawało mi sie że miał z R5 silnik a nie z 19 ale moze.
a ja myślałem nad tylnym napędem(syrena ma rame i może coś sie udałoby pomajstrować)
za 14tyś ja wole sbie sam coś fajnego zrobić
a tą syrenke z silnikiem(wsumie cały dół) od porsche widzieliście??

Widzialem! Niezle cudo

jest co roku na zlocie samochodów dziwnych i po tuningu w Katowicach!! razem z tą drugą przedłużoną!!obie są świetne!!

Może od R 5 nie wiem dokładne bo silnika nie dane było mi obejrzeć. Pamietam jak popylała po torze jak dzika i ze znajomym zgodnie stwierdziliśmy, że nie jest to seria Natomiast potem widziałem takie ogłoszenie i może to było cos innego ale wrażenie robi

W lutowym Auto tuning Świat jest artykuł o pięknej syrenie

widziałem, całkiem całkiem tylko ten wydłużony przód jakoś tak mi nie pasuje.

na żywo wygląda lepiej Bogu niech bedą dzięki że za wstęp na zlot pojazów tuningowanych na autosalonie nie trzeba płacić