MotoNews.pl
10 [126] Pytanie o ceny el"ów z 1998 roku... (40465/0) - NT

[126] Pytanie o ceny el"ów z 1998 roku...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Interesuje mnie ile trzeba mieć sałaty aby pozwolić sobie na el'a z 1998 roku. Może ktoś zna linki do i-netowych giełd samochodowych?. I prosiłbym tych którzy mają el'e żeby wypowiedzieli się jak się sprawują...

Z góry dziękuję .

Ja mam Ela z roku 97. Ma przejechane 99 998 km (dzis bedzie mial 100 tyś ) i odpukac wszystko okej. Ale niestety korozja zaczyna sie nim interesowac. Ale na bierząco wszystko usowam i naprawiam wiec jest luuz. A el z 98 roku to koszt +- 3,5 do4 tyś zł

Chcesz mojego ela za 4500??? Wiesz co mam... itd... ehhehe...

A wogóle to sprawował się świetnie dopóki się za niego nie zabrałem czyli 45000km bez najmniejszej awari.. odkąd go troszke piłuje to zacza się sypac ale nie jest źle..

Sapi:
Cytat:
A el z 98 roku to koszt +- 3,5 do4 tyś zł

Sapi pozwolisz ze Cie poprawie. El rok 96 - 3.600, rok 97 - 4.100, rok 98 - 4.800

Ja mam el'a z 96' i nie narzekam. Poprzedni wlasciciel zadbal o blache i gdzie tylko jakas rdza sie pokazala to robil zaprawki (nietety nie pod kolor, no ale sie staral ). Jest przejechane ponad 59.000 km, szumi mi lozysko, wymienilem linke od gazu, ostatnio cos mi zaczal przerywac przy 80 km/h, jeszcze nie wiem co to jest. Jest dla mnie dziwne to ze nie zawsze przerywa, poprostu jak ma na to ochote to mi dokucza . Tak poza tym to sie nic nie dzieje. Poprostu leje i jezdze

Ja mam tez eleganta '96 i narazie skoko nic sie jeszcze nie psuje (odpukać) tylko narazie stoi w garażu wyklepany i czeka do szpachowania i lakierowania

Wykupując AC katalogowa cena oszustów z PZU na mój blid (marzec 98-40 kkm) to 4100 zł, nartomiast giedlowe ceny średnie publikowane przez np gazety motoryzacyjne to koło 4,8 tysiąca

Simon zajrzyj na allegro.
P.S. U mnie na osiedlu stoi czerwony elegant na sprzedarz zorientuje się co i jak i dam znać .

Dzięki wielkie za odpowiedzi . Jutro będę wiedział ile kobieta sobie ceni swojego. Z tego co mój brat mówił to malca kupiła w salonie a stan blachy jest bardzo dobry. Więc jeszcze tylko cena i całkiem możliwe, że się skuszę...

Pozdrawiam

NO i moj elegancik ma juz 100 005 km Oby sluzyl mi tak dobrze jak do tej pory