Poszukuje chętnych do współpracy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
więcej info na priv wystarczy znać trochę Omegą ( czasem niestety i Vectrę ) mieć choć jedna prawą rękę (dwie lewe niestety eliminują) trochę czasu od czasu do czasu i można coś zarobić oczywiście - każde miejśce w polsce i nie tylko mile widziane - tel 0602268217

a oco biega bo może bym miał chęć Piotrek z wawy

witam
możesz napisać coś więcej?
pozdrawiam
ILKU

W Toruniu też by się ktoś znalazł.Jak coś to pisz w czym rzecz.

Rzuć może więcej info na priv'a.

Cytat:
2004-11-11 09:50:41, Gallus pisze:
więcej info na priv wystarczy znać trochę Omegą ( czasem niestety i Vectrę ) mieć choć jedna prawą rękę (dwie lewe niestety eliminują) trochę czasu od czasu do czasu i można coś zarobić oczywiście - każde miejśce w polsce i nie tylko mile widziane - tel 0602268217

Ja mam dwie prawe(zawód:tech.mech.poj.sam.).Niby prace juz mam ale czasu zawsze sie znajdzie.Kasa sie przyda tym bardziej ze mnie kobita meczy zeby sie juz zaręczać,zenic itp.itd.Napisz na priv o co chodzi z tą robotą.
Pozdr.

Cytat:
2004-11-25 20:48:55, SEBA-OMEGA pisze:
tym bardziej ze mnie kobita meczy zeby sie juz zaręczać,zenic itp.itd.

ale pamietaj jak tam raz SPALISZ gume to bedziesz tata

Cytat:
2004-11-25 21:08:10, disel pisze:
ale pamietaj jak tam raz SPALISZ gume to bedziesz tata

Hehe,gume pale tylko na ulicy(chociaz nawet juz nie bo bardziej wciągnął mnie drifting).Disel nie nawidze lateksu dlatego tez go nie używam , wole kupic tabletki anty dla mojej przyszłej i mieć spokój .Poza tym narazie tatą przez jeszcze 3-4 lata mam zamiar byc tylko dla mojej Omy

A disel, to tak pewnie z praktyki te spostrzeżenia posiada i chce przekazać potomnym.

Cytat:
2004-11-26 12:52:26, QNA pisze:
A disel, to tak pewnie z praktyki te spostrzeżenia posiada i chce przekazać potomnym.

e tam mylisz sie kolego
Seba pamietaj to byl tylko zarcik

Cytat:
2004-11-26 16:51:41, disel pisze:
e tam mylisz sie kolego Seba pamietaj to byl tylko zarcik

Spoko Disel -loozik

też poprosiłbym coś na priva coś więciej

Ja też

to ja tez chce spróbować ale żeby zarobić a sie nie narobić.tylko takie oferty chce

Witam,

Proszę o więcej infor na priv. Kaski nigdy za wiele.

pozdrawiam

No to proszę na priv'a trochę więcej danych na ten temat.

BARDZO TO WSZYSTKO TAJEMNICZE ! DOWIEM SIĘ CZEGOŚ ? MOŻE WPISZĘ SIĘ W TO ?! PISZ NA PRIVA

To ja też poprosze na priv.

ja chciałem a nie dostałem..
eeee........dupa tam ide zarabiać na promocji w realu

To ja też poproszę szczegoły na priv.
Posdrófka.