Rarytasy na Balicach.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj byłem z Bartem28 na giełdzie w Balicach, Kompresorki ylko malutkie i gosci powiedzieli ze jak cos większego to raczej w sobote przy ciezarówkach. W kazdym razie przez przypadek trafiliśmy na takiego gościa króry twierdzi ze miewa czesto różne zadkie zeczy z klasyków, chrom lusterka atrapy itp. ja sam u niego kupiłem dzisiaj licznik z klasyka :

a dałem za niego............... 5zł

oprucz tego gość miał jeszcze atrape od poloneza 1300 razem z lampami (to taka z pojedyńczymi prostokątnymi reflektorami). Mówił że czasem przyjezdza jakiś gość i wszystko wykupuje..

na balicach często sa takie rarytasy,reguła jest stoisko z nowymi,tzn.nieuzywanymi czesciami do fiatów i poldków.są jak z pudelka i bardzo tanie,srednio o polowe.jak bylismy ostatnio z goorkiem to kupilem przekladnie kierowniczą.

Hehe Rino widze ze jednak kupiles tak jak wczoraj mowilesspoko spoko pozdroowka Mariusz

Cytat:
2004-03-21 18:55:27, Rino125p pisze:
(...)
(...)

Nie pomyliłeś się przy pisaniu? Możesz napisać tą cene słownie?

tak sie jakos złozyło ze byłem i ja dzisiaj na alicach;]....widziałem ten licznik..nawet go ogladałem....

..ale tak naprawde jestem rozczarowany giełda....sadziłem ze jest znacznie wieksza....

...zapraszam kiedys na giełde do Rzeszowa..niby Polska "Z" ale giełda jest znacznie wieksza;]

...szkoda ze nie wiedziałem ze bedziecie to bys my pogadali;]

hehe, też dziś byłem na giełdzie, ale jakoś nic szczególnego mi się w oczy nie rzuciło kupiłem dwie ładne kobyłki i pojechałem do domu :p pytałem o ceny myjek Karchera, ale mnie całkowicie rozbiły

Cytat:
2004-03-21 19:48:10, Race_D pisze:
Cytat:
2004-03-21 18:55:27, Rino125p pisze:
(...)
(...)

Nie pomyliłeś się przy pisaniu? Możesz napisać tą cene słownie?

Słownie: Pięć złotych

qba ale zawaliles, czemu nic nie mówileś? widyn tak samo... Pisaliśmy z Bartem i Goorkiem że jedziemy w niedziele na balice..., może następnym razem . bedziemy jechac na balice za 2 tyg w sobote ( mielismy jechac w przyszłą sobote ale przypomniełem sobie ze mam uczelnie w przyszłym tyg.)

A tak z ciekawosci masz zamiar zalorzyc licznil do siebie czy zaczynasz skladac drugiego fiaciora

Cytat:
2004-03-21 20:01:36, Qba pisze:

..ale tak naprawde jestem rozczarowany giełda....sadziłem ze jest znacznie wieksza....

kiedys byla...

Rino popytaj w swoim źródełku czy nie mają jakieś dobrej przekładni kierowniczej do kanta .