| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
wwtcka TOYOTA DRIVER Carina II Wrocław | 2004-02-28 14:59:55 otóż nie ma do mojego egzemplarza ani zamienników ani sportowych klocków, jedynie co się dowiedziałem to ze hamulce robine są w turcji (najprawdopodbniej zaciski). Klocki są asymetryczne, gdzie jeden ponoć pochodzi z r kangoo Aha i klocki są firmowane przez Bosha ale ponoć produkuje je Ferodo, które nie ma w swojej ofercie takich klocuszków A ja myślałem że kupiłem samochód do którego częsci są ogólno dostępne |
MaciekB 4R W | 2004-02-29 09:36:09 są ogólnodostępne - w każdym ASO! |
MaciekB 4R W | 2004-02-29 09:54:47 u mnie na Ryżowej - tam gdzie dorabiałem tarcze - facet także "nabija klocki" - czyli nabija nową warstwę cierną.... |
Crit | 2004-03-01 10:20:00 już wiemy co jest powodem zamieszania, yaris 1.0 i 1.3 po 2001 roku w wersji bez ABS otrzymał nowe hamulce przednie i wiekszość producentów klocków przegapiła ten fakt, narazie ustaliłem że EBC ma klocki do tego auta, teraz szukam innych producentów ale będzie cieżko, czyba trzeba bedzie podmienić na heble od innych yarków czyli takie same jak ma celica i mr2 |