Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2004-05-20 20:28:35 Witam
Miły, nie klnij plijzzzzzz.... a co do poczty, to niestety z tym trzeba się liczyć, lepiej ważne rzeczy nadawać poleconym, kilka razy normalna przesyłka mi zginęłą, albo szła miesiąc.. |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-05-20 22:07:20 dokladnie. ale u nas dochodza jeszcze jaja z paczkami/. Pwinni prz7nosic. A dupa. awizo zostawiaja po cichu, nawet jak jestes w domu. A pare razy to nawet i tego nie bylo, tylko sam sie pytalem, czy czasem nie ma do mnie paczki....
a potem sie dziwia, ze albo e-mail, albo UPS czy inna stolnica czy jakis tam krier.... |
![]() krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2004-05-20 22:18:45 Mam nadzieje,ze mój przekaz do Konriego za koszulki dojdzie bez problemu!! |
![]() panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2004-05-20 22:46:33 adasco przekarz listonoszowi że znaczek zobowiązuje poczte do doręczenia do drzwi odbiorcy dotyczy to też paczek nie przekraczającuch bodajrze 1,5 -2 kg jak kiedyś raz poszłem i wykrzyczałem im to i pomogło . A płyta jeśli nie jest polecony list to napewno o drodze ktoś sie przytulił z myślą że coś fajnego znajdzie tak rze musiała by to być paczka wartościowa żeby nie zgineła . Mam nadzieje że następnym razem dojdzie
panoni ![]() |
![]() krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2004-05-20 23:14:34
Miły, mówi się ROZUMIEM, nie - rozumię! ![]() To taka mała uwaga filologiczna, no ale przeciez Nasz Klub bawiąc, uczy! ![]() |
![]() panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2004-05-20 23:42:41 Panowie niechciał bym być źle zrozumiany że jestem gburowaty i hamski mówiąc o wiąznce miałem na myśli słowa przyzwoite cenzuralne ale dające do zrozumienia dzięki komu pracownicy budrzetówki mają etaty i czyje miejsce gdzie jest i za co kto ma odpowiadać . Sory ale szara żeczywistość ,moje motto "nie potrafisz to lepiej niedotykaj " ![]() panoni |
![]() misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-05-21 01:15:14
Racja Krycho, racja ! Trzeba dbac o poprawna polszczyzne zwlaszcza w dobie kosmopolityzmu - popieram, pewnie tez z racji podobnych jak Twoje zainteresowan ![]() ![]() A w kwestii poczty osobiscie jestem zadowolony z jej uslug, wiec nie moge powiedziec zlego slowa - na pewno bardziej wzieli sobie do serca zagrozenie utrata monopolu niz kochana TP SA ![]() |
![]() 83matys SYMPATYCZNY GOŚĆ Toyota Corolla / Yam ... Łódź | 2004-05-21 08:46:22 Co do poczty to tez mialem przejscia. Handluje do czasu do czasu na allegro ![]() ![]() Poza tym 4 dni temu inna paczke priorytetowa odebrala moja sasiadka, z ktora gadalem chyba ze 2 razy w zyciu. Wszystko rozumiem, ze sasiedzka znajomosc itd, ale co gdyby ona mi paczki nie oddala? Nie kumam jakim prawem kurier ( ktory nie jest nawet z mojego rejonu ) zostawia paczke komus o innym nazwisku niz nazwisko adresata. Co by bylo gdyby odbiorca byl ciekawski i po rozpakowaniu przesylki zobaczyl w srodku bialy proszek albo ![]() ![]() Pzdr Matys |
radeq SYMPATYCZNY GOŚĆ samara 1300S 3d Warszawa | 2004-05-21 09:19:18
Panowie czepiacie to korygujcie wszystkich, zauważyłem tu kilka innych bardziej rażacych byków. To tak na marginesie ![]() A co do poczty i TPSA. Z obydwu instytucji usług nie korzystam. Wole zapłacic za paczke kurierowi 15zł i miec pewność że dojdzie niż sie użerać z tymi firmami. A telefon taniej i praktyczniej - komórkowy |
![]() krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2004-05-21 09:28:10 Radeq: Mogę korygować wszystkich, ale to już będzie natrętne i niekulturalne ![]() Misiek: To przez moje studia, jestem purystą językowym! ![]() |
radeq SYMPATYCZNY GOŚĆ samara 1300S 3d Warszawa | 2004-05-21 09:35:22 W takim razie mam propozycje dla wszystkich klubowiczów i Ciebie. Uczyńmy z Ciebie klubowego sekretarza - korektora który bedzie dbał o czystość ojczystego języka na klubowym forum.
Forma może nowego wątku pt. Polacy nie gęsi... i tam cytaty z wszystkimi błędami. Może podniesie to dbałość wszuystkich wypowiadających się o właściwą pisownię?? Może ktoś poddałby by ten pomysł władzą klubu do rozpatrzenia bo jak na razie jestem chyba za krótki ![]() |
![]() Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-05-21 09:42:08
Ja staram się przymykac oczy, ale niektóre błędy ort. tak mnie czasami kłują, że muszę stosować krople do oczu ![]() Ale z drugiej strony "nobody's perfect" jak to mówią Rosjanie ![]() ![]() |
![]() Andrzej_Zamosc SYMPATYCZNY GOŚĆ Citroen Xantia/Traba ... Corby,Northants,UK | 2004-05-21 09:54:36 Moja pani wysylala 2 razy do mnie list z zamoscia do lublina...priorytetem gdzies w lutym ub roku...Jeszcze do mnie nie dotarly ![]() |
![]() krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2004-05-21 10:39:52 Jak dostanę oficjalną propozycję od Rady LKP, to czemu nie, rozpatrzę ![]() Nie ma problemu, mogę się pobawić w małego "korektora" Oczywiście jak słusznie zauważył Mario (używając rosyjskiego sformułowania: Nobody's perfect ![]() Poza tym, jak mawiają Chińczycy: Errare humanum est! ![]() Idę zakroplić oczy! ![]() [ wiadomość edytowana przez: krycho dnia 2004-05-21 10:40:19 ] |
radeq SYMPATYCZNY GOŚĆ samara 1300S 3d Warszawa | 2004-05-21 10:51:13 W końcu od czego są słowniki, może klubowicze zrzucą się na 1 egz co by był na stanie, pod ręką jak będziesz miał wątpliwości. |
![]() krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2004-05-21 10:55:14 Radeq: Mam słowniki i to całkiem sporo! Dzięki! Poradzę sobie!! ![]() |
radeq SYMPATYCZNY GOŚĆ samara 1300S 3d Warszawa | 2004-05-21 11:05:10 Nie wątpię, ale jak będziesz miał funkcje przydzieloną przez Klub to Klub powinien profesjonalnie cię wyposarzyć, abyś mógł dobrze pełnić swoje obowiązki ![]() Dobra starczy. |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-05-21 11:05:46 widzisz Krycho. Ja o schludna i porawna pisownie czy forme tudziez interpunkcje musze dnbac w pracy - a forum jest jedym z nielicznych miejsc, gdzie moge stukac bez patrzenia jak leci i co slina na jezyk.... Tak wiec - pouczac mnie o bledach - owszem, mozesz. ale sa ta literowki i style wynikajace z tego, ze po prostu tu sobie moge "ulzyc". No i nienaduzywac "alta" do polski ogonkow. takie samo podejsci mimo wszystko porponowalbym zastosowac do pozostalych, poki ich rozumiemy ![]() ![]() |