MotoNews.pl

ADASCO _GRATULACJE!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie dostałęm info o Góral ,że Nasz kolega Adsco ma SYNA!!!!!
Adasco -gratulacje
Pozdrówki również dla małego kklubowiczai zony!!!!
Paweł

BRAAAAVOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BRAAAAVOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BRAAAAVOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratulacje TATO !!!!

Jak już dojdziesz do siebie i włączysz komputer napisz - czy żyjesz!
Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję!

To mamy w ten sam dzień urodziny... (jak wiecie ja też 20.2) Oczywiście gratulacje Adam. Oby mały spisywał się bezawaryjnie, bezwypadkowo i w ogóle .
PS. Sorki, że tak pytam i sorki jeżeli to będzie niestosowne (nie chcę w każdym razie nic złego mówić, jeżeli będzie to jakieś niestosowne, to niechcący), ale przedterminowe urodzenie czy jak? Mówiłeś, że w marcu? Tak z ciekawości pytając.
PS2. Drodzy rodzice, a jakie imię wybraliście dla swojego dziecka (że tak zapytam jak ksiądz przy chrzcie)?

Pozdrawiam
Jeszcze raz gratuluję
Miły

[ wiadomość edytowana przez: mily_byd dnia 2004-02-20 16:40:58 ]

[ wiadomość edytowana przez: mily_byd dnia 2004-02-20 16:42:59 ]

Adaś pewnie juz pije z radości
Moje gratulacje
jedno już masz.
teraz zostało posadzić drzewo i wybudować dom

GRATULACJE!!!

I ja sie dolaczam Fajowo ze facet...

!!!!!!!GRATULACJE !!!!!!!!!!

TATUŚ !!!
GRATULUJĘ !!!

Woooooow!!! Gratulacje adasco!!! Przekaz tez gratulacje twojej zonie! Masz syna - ale super!!!

Gratuluję Twojej Małżonce i Tobie!!!
Panie i Panowie proponuję, byśmy złożyli się jako klub na nową Ładną dla maluszka!

Adasco, rowniez gratulacje, oby wyrastal nowy czlonek naszego klubu Sto lat , niech rosnie zdrowo.

Adasco gratulację dla Ciebie i małżonki!!!!! Super, teraz tylko aby rósł szybko i zdrowo

Gratulacje!!!!!!!!!
Tylko ciekaw jestem kiedy Adaś oprzytomnieje aby się z nami podzielić wrażeniami.
Andrzej

Gratulacje !!! Chociaż dziewczynki też mają swoje zalety: ładniej pachną, ładniej wyglądają, spokojniejsze jakieś i rzadko kiedy zabijaja swoich tatusiów, co synom się niestety zdarza...

Aha, Adasco, jeszcze jedno. Tak na przyszłość jak już mały dorośnie i będzie świadomy. Pamiętaj o wychowawczym obowiązku, żeby w razie potrzeby po ojcowsku pasem na dupę, pilnuj, żeby za wcześnie nie sięgał po browar (albo coś jeszcze mocniejszego), czy fajki, no i żeby nie uzależnił się od internetu i w ogóle komputra (to ostatnie sam przeżywam, więc wiem co mówię).
Pozdrówka
Miły

NO GRATULACJE
CZYJESZ TO
CUDOWNE UCZUCIE

a swoja droga bedzie wojna
co slysze to
rodza sie same chlopy

GRATULUJĘ

Adaś, gratulowałem Ci już przez telefon ale nie zaszkodzi raz jeszcze - - - GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzieki SERDECZNE... NAPRAWDE ZAJEBIOZA.
no po prostu matrix.
nie wiem, co ma Wam napisac, nie wiem .
no po prostu total.
generalnie to tak:
chlopak ma wage 3150 a wzrost 55 cm.
obwod glowy 34 cm i tyle pamietam.
aha, apgar 9. (punkt mniej za skore - ale ja tam nic dziwnego nie widze. jak pogadam z lekarzem ,to odpowiem...)

Ilona czuje sie raczej dobrze, ale jest jeszcze lekko skolowana (na p-bolkach jedzie). Miala cesare, ale to wiadomo bylo wczesniej - ze wzgledu na wzrok (Grzegorz, plizz, wyjasnij, bo ja nie mam juz sil... haslo: odklejanie siatkowy). Wszystko spox.

Mily ma ptania, wiec wyjasnam.
Cytat:
2004-02-20 16:38:52, mily_byd pisze:
przedterminowe urodzenie czy jak? Mówiłeś, że w marcu? Tak z ciekawości pytając.

loozik!
termin byl na poczatke marca, ale z tym to tak luzno bylo, bo nawet nie wiedzielismy, kiedymy go splodzili. Kalendarzyka nie stosowalismy (a babcia mowila!!! ), wiec date okraslalismy mniej wiecej.... po prostu na zasadzie "dziecko ma byc w tym roku, a kiedy sie trafi, to bedzie i tyla". No i jest! o 15:20!!!!
zaczal sie pchac juz wczoraj, ale poczatkowo bralismy to za objaw sraczki. A to squrcze juz byly. Lekarz zobaczyl i od razu pod noz (bo wczesniej sam polecil takie rzwiazanie). No i poszlo, zabiegu nie widzialem ale bylem tuz obok...
a zdjec na razie nie bedzie, bo aparat po prosu zfgubilem. A nie sadze, by ktos z personeklu tudziez pacjentow byl na tyle glupi i oddal. Moze chcociaz fotki wysla.....

Cytat:
PS2. Drodzy rodzice, a jakie imię wybraliście dla swojego dziecka (że tak zapytam jak ksiądz przy chrzcie)?

auto ze wschodu, to i imie tez: IGOR.

aha, jeszcze jedno: anie moderatorze, a czemu ta doniosla wiadomosc nie zostala podwieszona?! No normalnie oburzon jestem... heheeehhehehhehe
ide sie chwile drzemnac i zaraz do Was wracam.... chyba....

[ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2004-02-20 23:31:20 ]

Kawał chłopa to po tatusiu
Gratulacje Adaś