Nowa tapicera do 07

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapisałem się właśnie do zakładu tapicerskiego na zrobienie tapicerki w mojej Ładzie (czerwonej). Zamówiłem boczki, te plastyki na górze będą w skórze, dół będzie w materiale, zastanawiam się jeszcze nad rączką do zamykania drzwi. Foteli nie robie bo i tak daje pokrowce, chce jeszcze machnąć to boczki przy tylnej półce i może sufit. Cena za drzwi to 120 od sztuki, podsufitka 80 zeta i boczki po 40 zł. Jesten umówiony na koniec marca (taka zajebista jest kolejka !!!!) jak tylko zrobie to puszcze zdjęcia na FTP'a

Witam
Bartek, a te tapicerki zrobia Ci kompletne?,. pytam, czy tę dyktę też dorobią nową?. czy tylko obłoza ja nową tkaniną?..
moje tapicerki sa juz niexle zdemolowane i trudno mi znaleeźć coś w lepszym stanie, moze to byłby i pomysł gdyby zrobić całkiem nowe

Ja wtej czerwonej to tę dykte mam idealną, zresztą tapicerke też ale nie podoba mi się czarna - w każdym razie dykty tez dorabiają, wszytko jest zależne od kasy jaką posiadacie, kompletne obszycie skórą, łącznie z deską rozdzielczą i wogóle skórą wysokiej klasy ok. 7 tysi. skórą z niższej póli ok 3 tysi ja i tak licze że z tysia zostawie u nich bo jeszcze kierwnice mają mi obszyć o ile kierownica przyjdzie bo narazie to czeka i czekam POLEN gdzie moja kierownica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!