MotoNews.pl

Polonez A-Grupowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Walezy, czy czasem nie Twoj potworek bedzie opisany w najblizszym numerze WRC??

tak. sesja zdjeciowa bedzie w przyszlym tygodniu :)

Gratuluję sławy i popularności. Jak juz będziesz w stajni Subaru, czy Forda to wspomnij kolegów z młodzieńczych lat i pogawędek na forum

na pewno nie zapomne- po za tym to juz nie pierwszy raz ten poldek jest opisany w gazecie, kidys w OESie byl artykul na dwie strony. czasami to auto opisuja bo to jest cos niezwylkego- poldek i do tego czasami szybki- szkoda ze awaryjny :(. Kidys bylem na okladce Motoru. jakos w lecie tego roku. mam jeszcze kilka egzemlarzy w domu :)

Ja równiez pragnę pogratulować koledze i życzyc suksesów na dalszej drodze do kariery rajdowej

Cytat:
2003-03-06 01:03:42, Walezy pisze:
(...)Kiedys bylem na okladce Motoru. jakos w lecie tego roku. mam jeszcze kilka egzemlarzy w domu :)

Też mam ten egzemplarz motoru.

Ja na 100% kupie nastepne WRC (z reszta, jak wszystkie poprzednie )

No stary gratulacje!
Tez mam ten motor, ale byłem zdziwony jak zobaczyłem tego poldka wtedy na okładce:)
Kiedy ten W-arcy R-ycy C-escy będzie w kioskach?

No No
Kolega robi FURORĘ pieknie Moze tak "ekipa z WRC" za sprawą Kolegi jakby coś napomknął pojawiła by się na naszym zlocie w Sczakach? Co o tym myślicie?
Chociazby ze wzgledu na poldka Jania

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

Cytat:
2003-03-06 15:38:00, Bialy_1987 pisze:
Chociazby ze wzgledu na poldka Jania

Ale Janio już nie otworzy maski

Cytat:
2003-03-06 19:37:27, Admiral pisze:

Ale Janio już nie otworzy maski

A może ją chociaż zdejmie

To juz predzej chyba GT, bo WRC jest pismem typowo rajdowym, a nasze auta raczej niewiele maja wspolnego z tym sportem.

Cytat:
2003-03-07 14:38:36, KiLeR pisze:
To juz predzej chyba GT, bo WRC jest pismem typowo rajdowym, a nasze auta raczej niewiele maja wspolnego z tym sportem.

No może troszkę.

Polonez Kit Car z przewaga kitu

Hmm
Z tego co pamiętam Janio kiedyś dłuższy czas miał w opisie GG Cytuję- "W.R.C - Warcy Rycy Cescy"

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

Lepsze jest to:
WRC - WIESNIAK ROBI CUDA.

Cytat:
2003-03-06 00:37:24, Walezy pisze:
tak. sesja zdjeciowa bedzie w przyszlym tygodniu

W bieżącym numerze wcale nic nie ma.

i nie bedzie, gadalem z naczelnym i nie da rady tego zrobic bo ja sprzedaje poldka pod koniec tygodnia, a oni teraz nie maja czasu, wiec nici z tego. Kupilem juz fiata 131 i bede go robil do rajdow. teraz czekam na odboir nadwozia bo mam wstawiana wlasnie klatke(full wypas). Jeszcze poszerzenie abarthowskie i wsadze silnik i reszte z poldka.

Cytat:
2003-04-01 15:16:42, Walezy pisze:
i nie bedzie, gadalem z naczelnym i nie da rady tego zrobic bo ja sprzedaje poldka pod koniec tygodnia (...)

uuu szkoda - ostatni jeżdżący polonez rajdowy przechodzi do historii

eee no chyba nie ostatni... Moze jeszcze jezdzi jakis...

nowy wlascicie chce nim jezdzic w pucharze pzm. wiec nie bedzie tak zle. ale wzystko sie rozchodzi o pieniadze. kasa musi sie zgadzac zeby sie scigac. Kazdy rajd mnie kosztowal okolo 5 tys zl wiec chwilowo musze sobie z tym dac spokoj. ale kilka rajdow pojade w tym roku na 100%. jednak bede jechal fiatem. Niestety poldek mial za bardzo awaryjne zawieszenie przednie i byl o wiele za ciezki. Mam nadzieje ze dokonalem wlasciwego wyboru.