Spot 28 luty Rzeszów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich. Dziś sie dowiedziałem że ma być spot w sobote 28.02. w Rzeszowie na Podpromiu. Ma być coś w rodzaju KJS-u. Wszystkich zainteresowanych w imieniu jednego z organizatorów zapraszam. Spot ma być legalny więc miejmy nadzieje że nie powtórzy się sytuacja z ostatniego spotkania. Jak będe coś więcej wiedział to dam znać. Pozdrawiam Vad

Jasne że bedzie i to full legall.
Bez palaczy gumy itp !!!!!! Full kultura puchary itp :
Cytat:

Więc na wstępie zaczne od tego, że nie jest to to co planowaliśmy - kameralne spotkanie, qtre miało się odbyć początkiem marca. Wyniknęły takie okoliczności, że udało się spota legalnego z 31 stycznia załatwić na 28 lutego. więc czemu by z tego nie zkożystać i nie zorganizować imprezy. Pomimo bardzo niekożystnego terminu, postanowiliśmy się sprężyć i zorbić jeszcze tą zimową impreze. Na początek Fakty: Spot będzie legalny, prawdopodobnie w opiece lekarza i straży miejsciej jak to było 20 września. W związku z tym, ze będzie to legalna impreza możemy wykorzystać pare atutów qtrych nie daje nam nielegal. Będzie nas to kosztowało duzo pracy bo w planie jest:
2 OS po 2 przejazdy i jazda próbna, dla zwycięzców są przewidziane bardzo atrakcyjne nagrody, puchary i dyplomy. Oprócz tego każdy zawodnik otrzymuje kiełbase na ognisko i herbate. Wczśniej ma zostać przeprowadzony pokaz jazdy samochodem w zimie. (coś tu jeszcze może dopiszemy)

Nie wiem co tu jeszcze pisać, czy was przepraszać, za niedogodny termin czy za to, że dopiero co był spot i tu kolejny. No ale tak jak mówie trafiła się możliwość na legala to ją chcemy wykorzystać. Mam nadzieje, że skończą się głupie gadki co do terminu, bo wszystko już wyjaśniłem i nic one nie zmienia. Pozostaje mi tylko zaprosić wsyztskich bardzo serdecznie, a w szczególności zawodników na KJS (żałuje, tylko, ze masa osób qtre chciałem znowu zobaczyć już odpadła z powodu teminu - wielki ból)

Plan Imprezy:

Podkarpackie Forum Tuningowe wraz z Regionalnym Centrum Widowiskowo-Sportowym w Rzeszowie zaprasza na imprezę samochodową, która odbędzie sie w dniu 28.02.2004 r na parkingu koło Hali na Podpromiu poswiecona pamieci Janusza Kuliga

Plan imprezy:
10:00 - 11:00 - zapisy
11:00 - 12:15 - pokaz jazdy samochodem w zimie
12:30 - 16:00 - próby sprawnościowe na czas (dwa przejazdy)
16:00 - ogłoszenie wyników i rozdanie nagrod
16:30 - ognisko dla uczestników imprezy

Serdecznie zapraszamy, dla zwycięzców nagrody. Koszt uczestnictwa 10 zł.

P.S. wiem, że odległość do Rzeszowa robi swoje i wielu z was nie przyjedzie bo byliście dopiero co na spocie 8 lutego, ale wypowiedzcie się sami nie zkorzystać z takiej szansy na legalny spot??, Bo mi się wydaje, że trzeba korzystać puki się da i dlatego zabieram się do pomocy. - Mam nadzieję, że podzielacie moje zdanie.

P.S. Wielu nie było na spocie 8 lutego, może teraz przybędą :>

My wpadamy Szykuje sie kulturalna zabawa - i nagrody cenne .....

Ja sie na to pisze jezeli beda ludzie z F&F.
Ty razem musimy ustawic sie w jednym miejscu czyli ludzie z F&F beda stac obok siebie w jednej grupie.
Oczywiscie w kjs-ie biore udzial tym razem - zrobiona puolska to teraz bedzie jazda

P.S. Vader mam nadzieje ze ty tez jedziesz kjs- bo diwe pierwsze miejsca musza byc dla Rzeszowa

Dzieki Czuczu za info

Nie ma szans .......
Szykuje wsciekłą 50 kę ......
Nie macie szans

Jak zwykle bede Popieram Maczosa ze musimy stac w jednym miejscu. Spoko, ze zlot jest legalny i wiem ze nie bedzie takich ekscesów jak ostatnio.
Jak juz wspominalem ostatni zlot na podpromiu 21,09,03 byl bardzo udana impreza. Mam nadzieje ze zima dopisze i bedzie mozna pojezdzic bokiem
Bede na bank. Wezme ze soba kilka osob min. Dzyna ktory potrafi wykrecac dobre czasy Sam postaram sie przyjechac dfem i moze cos sie poslizgam bo malacz niestety dalej nieoplacony...

Hmmm mam wielki dylemat : Punto ma notlaufa notorycznie - pompa paliwa i spece nie wiedza co to ....
A kaszlem sie boje - dopiero co złozony .....
Nie startuje tego jestem pewien .....
Mam nadzieje ze Qba wpadnie któryms carem ....

witajcie. przy dobrych wiatrach tez sie zjawie na tym spocie, w sumie moz byc ciekawie Czuczu pasuje bys wreszcie przyjechal swoim maluszkiem.

Witam wszystkich
Niestety nie będzie mnie na tej imprezie
Chce życzyć wam udanego spotu, ładnej pogody i dobrych czasów.

Cytat:
RyBa126p Wysłany: 2004-02-25 16:20:48

witajcie. przy dobrych wiatrach tez sie zjawie na tym spocie, w sumie moz byc ciekawie Czuczu pasuje bys wreszcie przyjechal swoim maluszkiem.

ryba mam nadzieje ze wiatry beda dobre bo musisz przyjechac
co to za zlot by byl bez ciebie??

Mam nadzieje ze czarek USA tez bedzie
pozdrawiam

Czarek nie wiadomo .....
A ja mam problem z kasą - przedobzyłem z zakupami - brakuje mi 50 zł ......
Nie wiem czy pojade - wysepiłem od starej 100zł i poszło na paczki .....

Cytat:
2004-02-25 20:50:17, CZUCZU pisze:
Czarek nie wiadomo .....
A ja mam problem z kasą - przedobzyłem z zakupami - brakuje mi 50 zł ......
Nie wiem czy pojade - wysepiłem od starej 100zł i poszło na paczki .....

czuczu... badz grzeczny! przyjedz ladnie na zlocik. co to by bez ciebie za zlot byl???? to juz tradycja ze sie na zlotach spotykamy.
moj kumpel bedzie dfem startowal bedzie co ogladac.
jakbym tylko pracy nie stracil to bym ci pozyczyl...

Witam wszystkich. Oto nagrody http://zio.republika.pl/p2.jpg
http://zio.republika.pl/p2.jpg Ja mam w sobote egzamin od 8-00 więc jak sie wyrobie to przyjade punktuanie, w przeciwnym razie spóźnie się. Pozdrawiam Vad

Cytat:
2004-02-25 16:36:01, dejta pisze:

Mam nadzieje ze czarek USA tez bedzie

dostalem odpowiedz od czarka

Cytat:
czrarek usa napisal:

czarek (13:48 )
nie dam rady
czarek (13:48 )
szkoda bo chcial bym byc

ja tam mam nadzieje ze jednak sie zjawi moze chce nam zrobic niespodzianke ??

Dejta grzecznie sie pojawie.
Junior usłyszal o zlocie i dzisiaj wysepił kase ...... kamere itp .....

Miejmy nadzieje ze Czarek jednak sie pojawi...

Aj ten Junior rosnie na mlodego rajdowca
Ja tez bede mial kamere. Mam juz tyle materiału, ze łeb urywa. Trez sie zdeklarował ze to wszystko poskłada wyjdzie z tego kawał filmu z kilku zlotow i roznych wsciekow.

Zgraj na Cd.......
Zoom zrobi cos masakratorskiego z tego.......
U mnie jutro będe wiedział jak stoje z kamerą !!!!!

Ps. Cos czuje ze z juniora bedzie rajdowiec ostanio dokreciłstaremu poldka na 6500

ehh znowu trezba bedzie Maca zaliczyć ....

Cytat:
2004-02-27 00:09:31, CZUCZU pisze:

ehh znowu trezba bedzie Maca zaliczyć ....

tak tak mlodego trzeb aprzkupic

bylem wczoraj potestowac.. i .... masakra ... strupy lofdowe, gdzie niegdzie plamy lodu , w wiekszosci asfatl ... pojechalem felicja i nie dalo sie jezdzic , fiata to bi mi rozdarlo ... ale dzis spadl snieg .. nawet sporo wiec mysle ze moze byc przyjemnie ja napewno bede , dejta tez i cos poszalejemy , tym razem nie bede pil dzien wczesniej i fura tez w mare zrobiona , spalone sprzeglo ale to chyba nikomu nie przeszkadza pozdrawiam i do zobaczenia

ja bede mial czas do 11 ale jak cos to rano sie pojawie....

Cytat:
trez Wysłany: 2004-02-27 12:03:09

ja bede mial czas do 11 ale jak cos to rano sie pojawie....

co ty konrad opowiadasz?? do 11? oj chyba musimy pogadac...