MotoNews.pl

Lada Club Bielarus-w Krakowie mamy kolegę :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej udało mi się dziś nawiązc kontakt z kolegą Hansem z Białorusi oraz kilkoma osobami z tamtego klubu. okazało się bowiem,że u nich też powstał już klub żiguli. Kolega Hans studiuje w Krakowie na WSZiB i chętnie się z nami spotka.Mieszka na Malborskiej więc w razie czego podjade po niego i przywiozę Na razie jest bez łady - ale w Minsku ma 2109 i na wiosnę ją prztarga. mamnadzieję,że będziemy mogli nawiązc kontakt również z reszta klubu Nie mają strony (chyba) a spotykają się na jakimś forum streetracing.

Oto adres do forum streetracing!

Cytat:
No haraszo - priglaszajem
A moze ty znajesz kak izmienit bukwy na russkije ????
Sejczas nie budiet problema i dla mienia
ja uczilsa w szkole russkowo jazyka -no eto bylo dwadcat lat temu nazad i ja mnogo zabyl
izwinite griszka - ja tak piszu jak widzisz

Paweł - dzięki, że mi porawiłeś humor)) Szkoda, ze nie rozuimem, co oni pisza tymi bukwami.

Heh - nieźle to wygląda
No ale trzeba sobie jakoś radzić a zmieniac klawiaturę na cyrylice to dopiro byłby cyrk

Oni maja tam niezłe buźki

super sprawa, niestety moja znajomość rosyjskiego sprowadza się do rozumienia Ale widzę ze część po polsku rozumie i mówi, wiec pewnie sie dogadamy.
Paweł, a może faktycznie zaprosimy ich na zlot, jak tylko wybierzemy miejsce

No tak ja dumaju Goral szto byłoby ocień charaszo

to ty nie myśl, tylko zapraszaj

OK - jak tylko będzie już wiadomo gdzie i kiedy
P.S. Góral - ja ty tam wstawiłeś obrazek w profil???mi się udaje
Chyba musi być malutki nie?

tam jest wsio napisane... nie większy niż 80 pikseli wysoki i szeroki i nie cięższy niż 6kB
możesz podać adres swojego awatarka bo jest odpowiednich rozmiarów

[ wiadomość edytowana przez: Góral dnia 2004-01-25 10:04:40 ]

Już mam

Klawiature mozna zmienic- ja to czesto robie- tj obsluge bukw, a nie cala klawiature jako urzadzenie.
Wiec - jak to jest sys windows, to w prawym dolnym rogu paska start(zakladaja c ze znajduje sie na dole) jest niebieski Kwadracik, i jesli mam y polska klawiature to widzimy PL.
Jesli chcemy miec ruskie bukwy, to klikamy prawym klawiszem w ten kwadracik, i dalej- WLASCIWOSCI- otwiera sie okno i wybieramy DADAj- a pozniej z listy
Rosyjski.

Pozdrawliajem

to fajnie,że da się zmienić,ale kto mi to przetłumaczy

Co ci przetlumaczyc? cos z ruskeigo moze podolam, 5 lat nauki , i 6 z matury

może chociaż powiedz mi,gdzie tam znajdę jakieś fotki ich ładzianek (jak nie umiem przeczytać,to chociaż sobie obrazki pooglądam )

No właśnie, co z ich stroną "główną", czyzby nie mieli? Bo niestety takowej nie znalazlem!

Krycho - nie mają jeszcze strony klubowe nasi koledzy z Białorusi. Ale chyba niedługo powstanie - więc będzie można się wymienić linkami. Z tego co piszesz z ich przyjazdem do Polski też moga być problemy (choć nie aż tak wielkie jak napisał Hans)- po prostu muszą mieć wizy. A nie wiecie czy musimy miec wizy,zeby pojechac na Białoruś????
Paweł

Tak wizy sa potrzebne (w Bialymstoku jest konsulat), poza tym jakies chyba ubezpieczenie trzeba wykupic za kilkadziesiat zielonych.

No tak ...czyli nie da sie tak po prostu pojechać - szkoda. A żeby doatać wizę to co - pewnie trzba miec zaproszenie???A może da się załątwić na wyjazd słuzbowy???
Paweł

A ile jest kilometrow od granicy do Minska, wzglednie z Wawy do Minska?
Jestem ciekaw czuy jesli bysmy pojechali tam w jakims wiekszym gronie, to policja przyczepialaby sie co miasteczko?