MotoNews.pl
12Wentylator nadmuchu nie dziala bez przyczyny...??? czemu? (63303/27) - NT

Wentylator nadmuchu nie dziala bez przyczyny...??? czemu?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dzis sie zorientowalem ze nie dziala mi nadmuch powietrza w srodku poldka... jak oddawalem do remontu - jeszcze dzialal, i nie sadze zeby oni zepsuli, bo tam nie grzebali... dzis szukalem usterki i nic...
tzn, do przelacznika (ja juz mam w formie plynnej regulacji) nie dociera chyba prad, bo sie przelacznik nie podswietla, a inne sie podswietlaja normalnie... nie moge znalesc bezpiecznika odpowiedzialnego za ten wiatrak, a nie chce bez potrzeby rozbierac kokpitu, tam wokolo lewarka, bo mam tak zamontowane radio, ze bede to rozbieral ze 3 dni...

wiec? moze ktos juz mial cos takiego? help!

to chyba ten sam bezpiecznik co od ogrzewania tylnej szyby... sprawdź bo tak jest u mnie w trucku, tylko ja nie mam ogrzewania bo nie mam tylnej szyby

nie, niestety nie to...

Moze sam przelacznik? Wymontuj i zobacz czy prad doplywa do przelacznika czy gdzies wczesniej.

skoro sie nie świeci to wydaje mi zie że może z nim być coś nie halo miernik i w 5 minut wiesz co i jak

J to mam taki problem Ze cały czas działa nawet jak nie jestr właczony to gorace powietrze leci. Ale to standard

wylacznik ok, nie dochodzi prad do niego... zaraz ide do garazu rozbierac co trzeba i szukac gdzie kabel z pradem juz go nie daje.. albo minus? jak znajde - napisze...

NAPRAWIONE!!!

wymontowalem przelacznik... rozebralem go profilaktycznie i nie polecam tego robic - masakra przy skladaniu...
no i szukam dalej - nie bylo + na kablu, niebieskim.. szukam po wiazce, bo bezpieczniki niby wszystkie oki, a ja nadal nie wiem ktory od tego... no i wiazce za zegarami kabel znikl,,, to ja go szukam i okazalo sie ze przechodzi w 3 pomaranczowe, z czego dwa w kierunku bezpiecznikow... yroche gimnastyki i okazalo sie ze dochodzi pod bezp. od tylnej wycieraczki i spryskiwacza... patrze na bezpiecznik - niby oki. dla pewnosci wkladam inny -DZIALA!!! super. zlozylem wszystko do kupy i jade na zakupy.

A jednak bezpiecznik. No i po krzyku